KuriózumA nő, aki az autójában él, megosztott néhány tippet arra vonatkozóan, hogy...

A nő, aki az autójában él, megosztott néhány tippet arra vonatkozóan, hogy tartja magát melegen a hidegben

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy nő, aki párjával együtt az autójában él, egy YouTube videóban beszélt a különböző taktikákról, amikkel az emberek melegen tarthatják magukat a hideg téli hónapokban.

Ahlexandria egy Honda Civicben él párjával, Jonathannal, és a videóban részletesen bemutatta, milyen trükköket alkalmaznak, hogy melegen tartsák magukat éjszakánként. A nő elmondta, hogy több réteg ruhában és egy plusz pokróccal a hálózsákjában alszik, ráadásul mindig készenlétben tart még néhány plusz ruhadarabot vagy pokrócot, ha szüksége lenne rá.

Egy másik trükk, ami segíthet, a meleg vizes palackok vagy felmelegített kövek elhelyezése a hálózsákban. Ahlexandria azonban azt mondja, ő maga nem alkalmazza ezt a módszert, mert nem tart ki egész éjszaka.

Ha valaki mégis kipróbálná ezt a módszert, rendkívül egyszerű. Csak keresni kell néhány nagy, lapos követ, amit aztán fel kell melegíteni – olyan melegre, mint a forró csapvíz – és rongyokba vagy ruhákba csavarva a hálózsák aljába tenni. Az így felmelegített kövek akár 7 órán át is kellemes melegek maradhatnak.

Van azonban néhány dolog, amit fontos figyelembe venni, különben a módszer akár veszélyes is lehet.

A felhasznált köveknek száraz helyről kell származniuk, és semmiképpen sem szabad nedves köveket választani például egy folyó- vagy patakmederből – ezek ugyanis felrobbanhatnak melegítéskor.

Ahlexandria videójában azt is elmagyarázta, hogy párjával fényvisszaverő ablakvédőket használnak a hő megőrzésére. Ez nagyszerű szigetelőréteg, ami bent tartja a hőt az autóban, visszaverve a bent lévők testhőmérsékletét is.

„Amikor reggel egy kissé félrehúzod a fóliát, hogy lásd, mi a helyzet odakint, szinte azonnal érzed, hogy beáramlik a hideg” – mondta a YouTuber.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek