KuriózumA Nap belép a Vízöntő jegyébe, és új életet ígér nekünk -...

A Nap belép a Vízöntő jegyébe, és új életet ígér nekünk – Az Univerzum elvezet bennünket sorsunk új fejezetéhez

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2024. január 20-a és február 19-e között a Nap áthalad a Vízöntő jegyén, és az Univerzum ezzel egy teljes hónapot ad nekünk, hogy élvezzük ezt a hihetetlen energiát.

A Nap befejezi útját az erőteljes és merész Bakban, és felkészül, hogy belépjen a különc, kalandvágyó és csodálatos Vízöntőbe. Ez egy rendkívül ígéretes időszak, mivel az Univerzum igazán különleges meglepetéseket tartogat a számunkra.

Ez az év legjobb időszaka arra, hogy mélyebben megvizsgáljuk a Vízöntő különleges jegyét, hogy lássuk, mit tanulhatunk tőle, és az előttünk álló időszaktól.

Ráadásul, ha a Vízöntő jegyében születtél, vagy valamelyik másik levegő jegyben, akkor észreveheted, hogy nagymértékben megnövekednek a kreatív és intellektuális képességeid, és ami a legfontosabb, hihetetlen türelemmel leszel megáldva, amelynek segítségével képes leszel megoldani minden olyan problémát, amit eddig a szőnyeg alá söpörtél.

Nap a Vízöntőben: milyen jelentőséggel bír ez az asztrológiai aspektus?

A Vízöntő hónapja az egyéniség és a kreativitás különleges időszaka. Ennek az állatövi jegynek a szimbóluma a vízhordózó, a vízöntő, de ennek ellenére egy levegőjegyről van szó, ami azt jelenti, hogy az értelem, a gondolkodás és a tudatosság a Vízöntőkre jellemző legfőbb tulajdonságok.

A Vízöntő energiájáról köztudott, hogy erőteljes, átalakító és progresszív, megváltoztatja a terveinket egy hihetetlen jövő felé vezetve bennünket.

A Vízöntő erősen orientálódik az új és hihetetlen ötletek felé, és olyan jegy, amely intenzív késztetést érez arra, hogy a megszokottól eltérően gondolkodjon. Ha olyan problémával vagy kihívással nézel szembe, amely másfajta, újszerű megoldást igényel, akkor a legjobb, ha kikéred egy Vízöntő tanácsát a kérdésben.

A Vízöntő hónapjában a tudatosságunk is felfokozódik, köszönhetően a jegy uralkodó bolygójának: a levegő és az Uránusz bolygó remek csapatot alkotnak a Vízöntő számára. Az Uránusz a változás és az eredetiség bolygója, ami a Vízöntő excentrikus személyiségének alapja. Ha volt már szerencséd egy Vízöntőhöz az életedben, akkor tudod, milyen egyedi energiával rendelkezik ez a csodálatos lélek.

Fontos témák, amikre oda kell figyelnünk ebben az időszakban

1. A bátorság, hogy segítsünk a körülöttünk élő embereknek

A Vízöntő az a jegy, amelyik a leginkább aggódik a világ állapota miatt, vagy pontosabban az emberiség sorsa miatt. Ez a jegy biztos akar lenni abban, hogy az emberek a helyes úton járnak, és nem félnek fontos változtatásokat végrehajtani annak érdekében, hogy boldogok legyenek.

Ebben az időszakban érdemes fokozottan odafigyelnünk arra, hogy érezzük magunkat, és hagyjuk, hogy a szívünk megmondja, mire van szükségünk ahhoz, hogy igazán boldogok legyünk.

2. Fokozott tudatosság

A Vízöntő hónapnak ez az aspektusa mindannyiunkat arra ösztönöz, hogy új és kreatív megoldásokra összpontosítsunk olyan problémák esetében, amelyek korábban megoldhatatlannak tűntek.

Alig várjuk, hogy végre lezárhassuk a régi fejezeteket, magunk mögött hagyjuk a múltat, és a figyelmünket egy új élet, egy új kezdet felé fordítsuk.

3. A komfortzónánkból való kilépés, hogy igazán élhessünk

Az Uránusz szereti az új és izgalmas tapasztalatokat, és arra is ösztönöz, hogy kilépjünk a komfortzónánkból, kísérletezzünk és próbáljunk ki új dolgokat.

Kitoljuk a határainkat, és magasabbra repülünk, mint valaha. Itt az ideje, hogy visszalépjünk, és hagyjuk, hogy az intuíciónk új területre irányítson bennünket. Újrakezdjük, bátrabban, mint valaha.

Néhány másik fontos téma, ami előtérbe kerül ebben az időszakban:

  • leválás a negatív érzelmekről;
  • az érzelmek könnyed kifejezése;
  • új és érdekes perspektívák keresése az életben;
  • a jövőre való összpontosítás

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek