KuriózumA nagymama rendőrt hívott 6 éves unokájára, a lánya ezután kirúgta őt...

A nagymama rendőrt hívott 6 éves unokájára, a lánya ezután kirúgta őt az otthonából: „Kidobtak, mint egy darab szemetet”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Miután egy nagymama kihívta a rendőrséget 6 éves unokája miatt, a lánya megelégelte a viselkedését, és kirúgta őt az otthonából, annak ellenére, hogy tudta, nincs hová mennie.

Még 2019-ben a 70 éves Liz és lánya, Jeanine szerepelt a Dr. Phil talk-show-ban, ahol elmesélték a történetüket, és megpróbálták megtalálni a módját, hogy kibéküljenek egymással.

Miután Liz főbérlője megemelte a bérleti díjat, a nő nem tudta tovább fizetni az albérletet, miközben az alapvető élelmiszereket is meg kellett vásárolnia, és felhívta a lányát, Jeanine-t, hogy segítséget kérjen. Jeanine megbeszélte a dolgot a férjével, Nathannel, aki azzal a javaslattal állt elő, hogy felesége édesanyja beköltözhetne hozzájuk.

A nagymama rendőrt hívott 6 éves unokájára, a lánya ezután kirúgta őt az otthonából: „Kidobtak, mint egy darab szemetet”
Fotó: YouTube/Dr. Phil

A dolgok azonban váratlan fordulatot vettek, miután Liz beköltözött a lánya házába. Néhány hónap elteltével Jeanine és Nathan megkérték, hogy költözzön el, többek között azért, mert Liz kihívta a rendőrséget 6 éves unokájára.

Liz a szomszédot kérte meg, hogy hívja fel a rendőrséget, miután az unokája, aki szeretett játszani a telefonján, nem volt hajlandó visszaadni neki azt. Liz azzal védekezett, hogy Jeanine rendszeresen ellenőrizte az üzeneteit, és ettől kiszolgáltatottnak érezte magát, ha nem volt nála a telefonja. Azt remélte, a rendőrség talán segít neki visszaszerezni a telefonját.

Amikor azonban a rendőr megérkezett, és megértette, miről van szó, egyszerűen csak elköszönt, és távozott.

A nagymama rendőrt hívott 6 éves unokájára, a lánya ezután kirúgta őt az otthonából: „Kidobtak, mint egy darab szemetet”
Jeanine Dr. Phil műsorában – Fotó: YouTube/Dr. Phil

A helyzet azonban már az incidens előtt is rendkívül feszült volt. Amióta Liz beköltözött, a konfliktusok és a viták az életük rendszeres részévé váltak. Miután kihívta a rendőrséget az unokája miatt, Jeanine elárulta, mit mondtak a gyerekei a nagymamájukkal kapcsolatban: „Ezen a ponton a gyerekeim mind azt mondták nekem, hogy nem akarnak kapcsolatot a nagymamájukkal.”

Korábban egy másik eset is megzavarta a család nyugalmát: Liz 2 éves unokáját hibáztatta macskája eltűnéséért. Jeanine a műsorban elmagyarázta, hogy az állat valóban akkor szökött meg, amikor a gyerekek épp ki-bejártak a nyitott bejárati ajtón, de a lánya akaratlanul ijesztette meg a cicát, ami elszaladt, és többet nem került elő.

Nathan szerint az anyósa borzalmasan viselkedett a gyerekekkel, és gyakran kiabált velük. Azt is elismerte, mennyire megbánta, hogy meghívták magukhoz Lizt. Jeanine pedig egyenesen így fogalmazott: „Az, hogy az anyám velünk élt, kész rémálom volt.”

Annak ellenére, hogy Liz a beköltözéskor vállalta, hogy lakbért fizet, és segít a házimunkában, nem volt hajlandó takarítani, ehelyett csak panaszkodott a rendetlenségre és a koszra.

Néha a gyerekek rovarcsípésekről panaszkodtak neki, Liz pedig azt mondta, biztosan a csótányok miatt van, amik mindenütt ott mászkáltak. Végül egy ezzel kapcsolatos incidens volt az, ami miatt végleg betelt a pohár.

A nagymama rendőrt hívott 6 éves unokájára, a lánya ezután kirúgta őt az otthonából: „Kidobtak, mint egy darab szemetet”
Fotó: YouTube/Dr. Phil

Dr. Phil műsorában Liz bevallotta, hogy beszélt valakinek a lakás elhanyagolt állapotáról, akaratlanul is riasztva ezzel a gyermekvédelmi szolgálatot, akik másnap megjelentek a családnál ellenőrzésre, arra hivatkozva, hogy Liz aggódik az unokái miatt.

Bár Liz azt állította, hogy nem állt szándékában kihívni a gyámügyet, Jeanine és Nathan kirúgták őt, miután 5 hónapig náluk lakott. Az idős nő ekkor bejelentkezett egy motelbe, 5 nappal később azonban kijelentkezett, mert nem tudta fizetni a szállást, és ezután 4 hónapig az autójában élt. „Kidobtak, mint egy darab szemetet” – fogalmazott Liz lánya és veje viselkedésével kapcsolatban.

Liz minden este egy motel előtt parkolt le az autójával, és a kocsija hátsó ülésén aludt. Napközben a legtöbb időt egy helyi könyvtárban töltötte, miután egy kávézóban használta a mosdót. Mivel korlátozott anyagi lehetőségei voltak, csak heti egyszer engedhette meg magának, hogy 12 dollárért lezuhanyozzon egy kamionpihenőben.

Jeanine azért döntött úgy, hogy ír Dr. Philnek, mert szerette volna helyrehozni a kapcsolatát az édesanyjával. De a műsorban azt is elárulta, hogy soha nem jöttek ki jól egymással: „Soha nem volt vele szoros kapcsolatom, és ez volt a legnehezebb. Soha nem volt, pedig szerettem volna” – mondta.

Miután meghallgatta mindkét oldalt, a műsorvezető azt tanácsolta nekik, hogy felejtsék el a múltat, és koncentráljanak arra, hogy a nulláról építsék újra a kapcsolatukat. Jeanine azt mondta, ehhez kis lépésekben kell haladniuk, és az első lépés az volt, hogy Liz hosszú hónapok után találkozott az unokáival.

A közösségi média felhasználói nem tudták eldönteni, kinek lehetett igaza ebben a bonyolult helyzetben, és sokan nem értették, hogy fajulhattak el ennyire a dolgok. Sokan azzal érveltek, hogy a nagymamának valóban többet kellett volna segítenie, mások szerint azonban mindhárom felnőtt rosszul kezelte a helyzetet. Egy hozzászóló pedig bevallotta, hogy soha nem tudná kirúgni otthonról a saját édesanyját, függetlenül attól, mit tesz vagy mond.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek