KuriózumA nagyapa vásárolt egy iskolabuszt, hogy mind a 10 unokáját el tudja...

A nagyapa vásárolt egy iskolabuszt, hogy mind a 10 unokáját el tudja vinni az iskolába

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy oregoni nagypapa, Doug Hayes elhatározta, hogy minden karácsonykor különleges ajándékot ad unokáinak. Egyik évben azonban végképp túlszárnyalta még önmagát is, amikor egy iskolabuszt ajándékozott 10 unokájának.

A nagyapa azért választotta éppen ezt a szokatlan ajándékot, hogy minden nap el tudja vinni a gyerekeket az iskolába, és közben egy kis minőségi időt is tölthessen velük.

A videó, ami akkor készült, amikor átadta a különleges ajándékot, a közösségi oldalakra is felkerült, és villámgyorsan elterjedt. A felvételen látszik, mennyire megdöbbennek a gyerekek – ilyen ajándékra egészen biztosan nem számítottak.

„Vettél nekünk egy buszt?” – kérdezte a férfi egyik unokája, amikor Doug megjelent a házuk előtt a klasszikus sárga iskolabusszal.

Arra a kérdésre, hogy miért éppen ezt a nem mindennapi ajándékot választotta, a nagyapa így válaszolt: „Arra gondoltam, így talán olyan emléket adhatok nekik, ami egész életükben megmarad.”

A nagyapa vásárolt egy iskolabuszt, hogy mind a 10 unokáját el tudja vinni az iskolába

A férfi unokái egy kis keresztény általános iskolába járnak, ahol nincs iskolabusz. A busz a „Nagypapa Expressz” nevet kapta, és egész évben készen áll a gyerekek fuvarozására.

A gyerekek izgatottan szaladtak felfedezni saját iskolabuszukat, és alig várták, hogy ezzel érkezhessenek meg az iskolába, ámulatba ejtve az osztálytársaikat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek