KuriózumA nagy „krokodilvadász” Steve Irwin, hihetetlen módon megjósolta a 12 éve bekövetkezett...

A nagy „krokodilvadász” Steve Irwin, hihetetlen módon megjósolta a 12 éve bekövetkezett halálát!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Szinte hihetetlen, hogy eltelt 12 esztendő, a híres „krokodilvadász” halála óta.

A nagy „krokodilvadász” Steve Irwin, hihetetlen módon megjósolta a 12 éve bekövetkezett halálát!

Az akkor 44 éves Irwin-t egy rája döfte mellkason, mely a férfi azonnali halálát okozta. Felesége nemrég arról mesélt, hogy Irwin megjósolta saját maga halálát, mely sajnálatos módon be is következett rövid időn belül. A

tragédia 2006-ban történt, és a „krokodilvadászt” özvegye és két gyereke, fiú és kislány gyászolta. Egy nemrég készített interjúban Terri Irwin így mesélt férje, saját halálával kapcsolatos jóslatáról: „Steve soha nem gondolta, hogy hosszú életű lesz, sőt tisztában volt vele, hogy létének megszűnése viszonylag fiatalon be fog következni! Mindig azt mondogatta nekem: ‘Nem hiszem, hogy sok időt tölthetek még a gyerekeimmel!’”

Ennek tudatában, igyekezett is kihasználni maximálisan minden percet, melyet családja körében tölthetett.

A nagy „krokodilvadász” Steve Irwin, hihetetlen módon megjósolta a 12 éve bekövetkezett halálát!

Házasságukról a következőket nyilatkozta Terri: „Tisztában voltam mindig is, hogy egyedül Steve-el fogok házasságot kötni, ezért nem is randiztam más fiúkkal. 27 évesen azt gondoltam, hogy az életem csak a munkámról fog szólni. Aztán amikor megismertem Steve-t, szerelem volt első látásra! Úgy éreztem, hogy megtaláltam benne a lelki társamat. Azóta senki nincs az életemben és nagyon hiányzik Steve!” – nyilatkozta a gyerekeit egyedül nevelő anya.

Arra a kérdésre, hogy hogyan viseli ennyi év után is férje hiányát, Terri így válaszolt: „A fájdalom és a férjem utáni vágy a legváratlanabb pillanatokban tör rám, hiszen ennyi év után sem tudtam feldolgozni és megszokni a hiányát! Az évek ugyan enyhítettek a fájdalmamon, de végleg eltörölni nem tudták!”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek