KuriózumA menyasszony története, aki az esküvője napján szemtanúja volt a bejrúti robbanásnak

A menyasszony története, aki az esküvője napján szemtanúja volt a bejrúti robbanásnak

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy menyasszonyt éppen az esküvői fotózás közben ért a bejrúti robbanás. A videófelvétel a libanoni fővárost sújtó katasztrófa egyik legerőteljesebb tanúvallomása.

A 29 éves fiatal nő a nemzetközi sajtónak nyilatkozott mindarról, amit azokban a pillanatokban érzett. A férjével visszatértek oda, ahol a robbanás idején tartózkodtak, a szálloda elé, ahol a nászéjszakájukat kellett volna tölteniük. Az épületnek csak a romjai maradtak a robbanás után.

A menyasszony, Israa Seblani, így nyilatkozott a történtekről: „Két hétig készültem a nagy napra. Boldog voltam, mint bármelyik másik lány, hiszen férjez mentem. Arra gondoltam, mennyire örülnek a szüleim, hogy fehér ruhában láthatnak, hogy úgy nézek ki, mint egy hercegnő, és boldog voltam, mint bármelyik másik nő ezen a napon. Arra, hogy mi történt a robbanáskor, egyszerűen nincsenek szavak. Szomorú voltam. A mosolynak, ami most látható az arcomon, nyoma sem volt. Sokkos állapotban voltam, arra gondoltam, hogy most meg fogok halni. A férjem azt mondta, hogy nem állhatunk meg, tovább kell menni.”

A vőlegény, Ahmad Subeih pedig a következőket mondta: „Elindultunk a városban, és minden olyan szomorú volt. Nem tudom leírni a károkat és a robbanás hangját. Még mindig sokkos állapotban vagyunk. Még soha életemben nem hallottam ehhez a robbanáshoz fogható hangot.

A menyasszony még hozzátette, ha titkon arra vágyott, hogy híres ember legyen, most már nem kell tennie érte semmit.

„Most már az egész világ ismer.”. – mondta.

Az újságíró kérdésére, hogy mit érez ennek kapcsán, így válaszolt: „Őszinte akarok lenni, boldognak érzem magamat. Ez sokat segített nekem.”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek