KuriózumA menyasszony stoppal érkezett az esküvőjére, mert utolsó pillanatban lerobbant a bérelt...

A menyasszony stoppal érkezett az esküvőjére, mert utolsó pillanatban lerobbant a bérelt autó!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A menyasszony stoppal érkezett a saját esküvőjére, mert utolsó pillanatban elromlott a bérelt autó!

“Jó, hogy sikerült megőriznem a nyugalmam, és nem stresszeltem fölöslegesen, különben az egész napom tönkrement volna” – mondta a fiatal nő.

Shenice Beirne esküvője kissé rendhagyóra sikeredett, ugyanis, amikor épp indulni készült, hogy kimondja a boldogító igent, elromlott az autója. Így hát nem volt mit tenni, elkezdett stoppolni, ami nem csak azért volt fura, mert menyasszonyi ruhában volt, hanem, mert soha ilyet nem csinált addig életében.

A 28 éves Beirne boldogan ült be a csodaszép bérelt vintage Beauford-ba, amikor az az országút szélén hirtelen megállt, és nem akart elindulni. A menyasszony a sofőrje telefonját kérte kölcsön, hogy taxit hívjon, de aznap nem volt szerencséje, a környéken mindenik autó épp foglalt volt.

“Amikor taxit hívtam, és elmondtam, hogy nagyon sietek, mert épp most késem le az esküvőm, úgy tűnt, el sem hitték. Elég fura történet volt ahhoz, hogy ez bárkivel is megessen” – emlékezett vissza a tánctanár az eseményre.

„Reggel lázasan készülődtem a nagy napra, boldogan beültem a gyönyörű bérelt autóba, hogy eljussunk a gloucester-i templomhoz. Mivel egy klasszikus, veterán autót választottam, úgy döntöttünk, hogy az autópálya helyett inkább egy mellékutat választunk. Nem sokkal az indulás után valami fura zajt hallottunk, és az autó egyszerűen leállt. Nem hittem, hogy ez velem történik meg. Amikor beszálltam az autóba, a húgom viccelődött, hogy mi van, ha elromlik? A sofőr megpróbálta elindítani, de nem járt sikerrel” – mondta a pórul menyasszony.

Az egyetlen megoldás az volt, hogy megvárják, míg visszaér a koszorúslányokat szállító autó, de az oda-vissza út majdnem egy órát vett igénybe, így a menyasszony, az anyja és a húga már túl későn értek volna oda az esküvőre. Abban a pillanatban a stoppolás tűnt a legjobb megoldásnak, hogy minél hamarabb eljussanak a mindössze 25 percre lévő templomba.

Körülbelül 10-15 percig integettek az elhaladó autóknak, míg végül egy kedves pár Matt és Michelle Moore megállt, és elvitte a három nőt a Szent Barnabás-templomban.

Több mint egy hónappal később, augusztus 11-én Berine egy Facebook-bejegyzésben és a templom előtt készített közös képpel köszönte meg Mattnek és Michelle-nek, hogy megmentették: “Az őrangyalaim voltatok”.

Két nappal a Beirne bejegyzése után a fiatal pár megtalálta a bejegyzést, és azt írták: “Örülünk, hogy segíthettünk életed legszebb napján”.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek