A menyasszony nem hívta meg a nővére férjét az esküvőjére, nem akarja, hogy a kerekesszékes férfi szerepeljen a fotóin

Egy nő nem hívta meg a nővére férjét az esküvőjére, mert nem akarta, hogy a kerekesszékben ülő férfi elvonja róla a figyelmet a fotókon. Azt mondta, szeretné, ha az esküvőn ő lenne a figyelem középpontjában, és úgy gondolta, a nővére férje ellophatja tőle a reflektorfényt.

A nő megdöbbent, miután a húga nem hívta meg a férjét az esküvőjére, mert nem akarta, hogy szerepeljen a fotókon. Úgy döntött, ő sem megy el az esküvőre, de a családja megharagudott rá, és őt hibáztatták, amiért felzaklatta a menyasszonyt. A nő ezután a Redditen osztotta meg a történetét, és a felhasználók véleményét kérdezte arról, szerintük is ő hibázott-e. A bejegyzése gyorsan elterjedt, és rengeteg válasz érkezett rá.

„A húgom a jövő hónapban megy férjhez. A férjemmel mindketten azt terveztük, hogy elmegyünk, de amikor megkaptuk a meghívót, az csak nekem szólt. Amikor felhívtam a húgomat, és rákérdeztem, azt mondta, hogy természetesen a férjem is jöhet, de azt kérte, hogy ne legyen rajta egyetlen családi képen sem” – írta a nő. Mivel közel egy évtizede volt férjnél, csodálkozott a húga kérésén. A menyasszony végül kifejtette, hogy azt szeretné, ha az esküvőn minden figyelem rá irányulna, különösen a fényképeken, és attól tartott, hogy a nővére férje esetleg elvonhatja róla a figyelmet.

„A férjem tolószékben ül. 8 éve vagyunk házasok. 16 éves kora óta tolószékben ül, és a családom mindig is tudta ezt róla. Úgy tűnik, a húgom nem akarja, hogy rajta legyen az esküvői fotókon, mert attól fél, hogy elvonhatja róla a figyelmet, mivel egy kicsit „más.” Ezt azzal indokolta, hogy amikor megmutatják valakinek a családi fotókat, mindig róla kérdezősködnek, mert ő az egyetlen, aki kerekesszékben ül, így kitűnik a többiek közül. Azt mondja, ő szeretne a főszerepben lenni a fotóin” – tette hozzá a nő.

Nem akart hinni a fülének, alaposan kioktatta a húgát, és úgy döntött, nem megy el az esküvőre. „Rettenetesen dühös voltam. Kioktattam a húgomat, és mondtam neki, hogy egy igazi önző „bridezilla”. Megmondtam neki, hogy nem megyünk az esküvőre.” A családtagok azonban győzködték, hogy menjen el az esküvőre, és kérjen bocsánatot a menyasszonytól.

„A szüleim és más rokonaim is felhívtak azzal, hogy bocsánatot kell kérnem a húgomtól, mert feldühítettem. Dühös vagyok rájuk, amiért úgy gondolják, rendben van, ha a férjemet kihagyjuk a családi fényképekről a fogyatékossága miatt. A férjem utál az emberek terhére lenni, és azt mondja, részéről rendben van, ha nem lehet rajta a képeken. Ami még jobban feldühített, mert most rosszul érzi magát valami miatt, amit én indokolatlannak tartok” – írta a nő.

Ezután a Reddit felhasználókat kérdezte arról, rossz embernek tartják-e őt, amiért nem támogatja a húgát az esküvőjén: „A férjem azt mondja, ott kell lennünk a családommal, még ha ő nem is szerepelhet a fotókon. A családom szerint bocsánatot kell kérnem. De úgy érzem, ez egy olyan probléma, amiért meg kell küzdenem. Tévedek?” – kérdezte. A felhasználók túlnyomó többsége az ő pártjára állt, és azt mondták, minden joga megvan ahhoz, hogy kiálljon férje mellett.

„Ez teljes mértékben egy olyan probléma, amiért meg kell küzdened. A húgod ki akarja zárni a férjedet annál az egyszerű oknál fogva, hogy tolószékben ül, és ez elfogadhatatlan. Tényleg igazi „bridezilla”, és szemétség, hogy a családtagjaid támogatják. Egy csepp bűntudatot se érezz emiatt. Ez egyszerűen borzalmas” – írta az egyik hozzászóló.

Egy másik felhasználó pedig azt javasolta, vágjon vissza a húgának: „Tervezz be egy fotózást a férjeddel a húgod esküvőjének napján, és oszd meg a képeket, hogy megmutasd, milyen fantasztikusan fotogén a férjed.” Mások azzal viccelődtek, hogy profi színészeket kellene küldeniük maguk helyett az esküvőre, akik elég jól néznek ki, és megfelelnek a húga elvárásainak.Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.