KoktélA menyasszony és a vőlegény a vendégek előtt borotválja kopaszra a fejét...

A menyasszony és a vőlegény a vendégek előtt borotválja kopaszra a fejét – Így tisztelegtek a rákkal küzdő édesanya előtt!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az ifjú házasok egy igencsak megható meglepetéssel álltak elő az esküvőjükön: megmutatták a menyasszony édesanyjának, hogy nincs egyedül a rák elleni küzdelemben, és kopaszra borotválták a lány fejét.

Azon a különleges napon, amikor Jony Lee és Alistair örökre összekötötték az életüket nem a dekorációról, vagy a menyasszonyi táncról esett szó, hanem arról az igen különleges meglepetésről, amitől a vendégsereg könnyekig hatódott.

Jony édesanyja, az új-zélandi Luna Macapagalt 2018 óta küzd a 4. stádiumú petefészekrákkal. Az esküvő előtti hónapokban Luna kemoterápián, sugárkezelésen, és műtéten esett át, majd végül 2021 januárjában elhunyt. Jony és Alistar esküvőjének fénypontja az volt, amikor mindketten kopaszra borotválták egymás fejét, és megmutatták Lunának, hogy nincs egyedül ezen az úton.

Először Alistar foglalt helyet a széken, és az újdonsült felesége borotválta le a fejét, majd helyet cseréltek, és Jony is megvált a csodálatos hajkoronájától. Jony elárulta, hogy semmi szorongás vagy félelem nem volt bennük a művelet közben, büszkén váltak meg a hajuktól, miközben Luna is figyelte őket.

A hagyományos filippínó esküvők része, hogy az esküvői tánc alkalmával pénzt adnak a vendégek az ifjú párnak, de, mint kiderült ezen az esküvőn a befolyt adományokat a Rákosokért Alapítványnak adományozták. Jony Lee nagyon meghatódott attól, hogy a vendégsereg milyen bőkezűen adakozott az esküvőn, és úgy döntött, hogy létrehoz egy adománygyűjtő oldalt a rákosok megsegítéséért.

„Nagyon boldogok voltunk, hogy láthattuk mennyire örült, és elégedett volt. Nem tudtuk mire számíthatunk tovább az élettől, de nagyon boldogok voltunk abban a pillanatban” – mondta Jony. Az esküvőn lévők reakciói is nagyon váratlanul értek, nem gondoltuk, hogy ennyien adakoznak. Később a világ minden tájáról kaptunk adományokat, nagyon hálásak vagyunk, és köszönjük a támogatást” – mondta Jony.

Fotó: Givealittle

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek