KuriózumA megcsalt feleség két banális jelből vette észre, hogy férje félrelépett!

A megcsalt feleség két banális jelből vette észre, hogy férje félrelépett!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Rúzsfolt az ing nyakán, idegen parfümillat, érthetetlen pénzmozgások a kártyáján – megannyi klisés módja lehet annak, hogy rájöjjünk, partnerünk mással csal meg bennünket. Ennek ellenére, most egy olyan szokatlan esetről számolunk be, amikor a feleség egy teljesen banális jelből következtetett arra, hogy férje mással szűrte össze a levet.

A megcsalt feleség két banális jelből vette észre, hogy férje félrelépett!

Az átvert feleség abból jött rá, hogy férje megcsalja, hogy egy ideje teljesen megváltozott az öltözködési szokása. Habár konkrét, kézzel fogható nyomra nem lelt, a nő mégis érezte, hogy itt valami nincs rendjén.

Hogy kétségeit eloszlassa, a feleség egy névtelen levélben öntötte ki szívét egy ausztrál napilap viselkedés-szakértőjének: „Mostanában szinte telefon-függő lett. Sosem teszi le a kezéből, ráadásul jelszót is változtatott. Mindemellett, teljesen új, divatos ruhákat vásárolt magának (amiben azért hagyjuk meg, eléggé viccesen fest), és a haját is lenyíratta. Sosem voltam egy szaglászós típus, de most úgy érzem, tennem kell valamit.”

A „Suspicious Mind”, azaz a Kételkedő Elmék rovat szerkesztősége szerint, a nőnek valóban igaza van azzal kapcsolatban, hogy a férje megcsalja.

„Az összes közvetett bizonyítékot összevetve, nagy a valószínűsége, hogy viszonyt folytat a férje, ezért a legjobb, ha megpróbálja minden lépését nyomon követni.” – tanácsolták a kétségbeesett nőnek.

És valóban, a viselkedésváltozás, a csökkent érdeklődés, furcsa telefonhívások, és a hirtelen jött túlórázások mind-mind azt jelzik, hogy párunk két kapura játszik.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek