A legnagyobb bakik, amiket az első randin elkövethetsz!

Kerüld el őket!

Az első randi mindenkit nagy izgalommal tölt el, hiszen egy olyan emberrel fog találkozni, akit alig ismer, ám ebben a találkozásban rengeteg lehetőség és akár egy életre szóló tapasztalat is lehet. Ember legyen a talpán, aki ilyen esetben normális tud maradni. Bármennyire is elvette az eszed a szerelem, próbáld megőrizni a hidegvéred!

Most megtudhatod, hogy melyek a leggyakrabban előforduló bakik az első randin! Ezeket te se kövesd el!

Késés

Még 5 perc késés sem bocsátható meg az első randin. Légy nagyon pontos, inkább menj oda egy kicsivel hamarabb, mint, hogy késs. Ha most késel, mit fog gondolni rólad a partnered, vagy mi lesz majd később. Amúgyis elég stresszes szokott lenni ilyenkor a hangulat, ne nehezítsd meg a dolgokat.

Nem megfelelő öltözködés

Igyekezz mindig az alkalomhoz és a helynek megfelelően öltözködni. Esetleg előre egyeztess a randipartnereddel a dresscode-dal kapcsolatosan, így egyikőtök sem fog alul-, vagy túlöltözni.

Vallási-, vagy politikai beszélgetés

Egyik téma sem az első randira való, ezért soha ne menj bele ilyen jellegű vitákba. Ha mégis beleesel egy ilyen csapdába, akkor biztosan nem a szerelem és a párkapcsolat lesz a központi helyen.

Ne vidd a barátnőd!

Igen, mindannyian tudjuk, hogy az első randi ijesztő, és gyomorideged lesz tőle, de soha ne kövesd el azt a hibát, hogy véletlennek álcázva magaddal viszed a barátnőd. Ha nagyon félsz, vagy bizonytalan vagy, akkor lehet, hogy nem neked való a kapcsolat.

Ne fogyassz sok alkoholt az első randin!

Sokak bátorságot próbálnak meríteni az alkoholból, de az biztos, hogy nem szerzel plusz pontot azzal, ha italgőzösen érkezel az első randira. Ne rejtsd hibáidat az alkohol mögé, előbb-utóbb úgyis fény derül rájuk.

Ne bámuld a telefonod

Nincs annál rosszabb randi, mint, amikor az egyik fél a telefonját bámulja, arról nem is beszélve, ha a randipartner mellett a társkereső appot figyeli. Egyrészt tiszteletlenség, másrészt kínos és megalázó. Ha ilyen partnerrel hozott össze a sors, tudhatod, nem ő a számodra megfelelő ember.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top