BlogA leghatásosabb szakító levél, amit valaha láttál!

A leghatásosabb szakító levél, amit valaha láttál!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Lehet vicc, igaz történet vagy egy keserédes komolytalan szöveg, a lényeg, hogy az alábbi írások nagy népszerűségnek örvendenek az internetes világban. Azon túl, hogy megnevettet és kuncogunk rajta, egy mélyebb, felkiáltójeles üzenetet is hordoz magában: hogy mennyire fontos a kommunikáció egy házasságban – mivel ez határozza meg a házasság jövőjét és végkifejletét.

szivek

A válás nem egy könnyű dolog, még ha átmenetileg nevetés tárgyává is tesszük. Nem szabad felszínesen kezelni, mivel erős érzelmi következményei vannak. Ami még levonható a történetből az az, hogy egy szerelmi történetnek/válásnak is mindig két oldala van, mint a pénzérmének. Következtetés: szeress és kommunikálj!

Drága feleségem,

Azért írom e levelet, hogy elmondjam, örökre elhagylak. 7 évig jó férjed voltam, ezt bizonyítanom sem kell. Az utóbbi két hét maga volt a földi pokol… Az utolsó csepp a pohárban az volt, mikor ma felhívott a főnököd, hogy elmondja, felmondtál. Múlthéten észre sem vetted az új frizurámat, a kedvenc kajádat főztem és egy vadiúj selyemboxerben vártalak. 2 percet ettél, és én beestem az ágyba, miután végignéztem az összes sorozatodat. Ne mondd többé, hogy szeretsz, hogy nem akarsz szeretkezni, semmit, ami összeköt minket, mint férj és feleség. Akár megcsalsz, vagy nem szeretsz többé, bárhogy is legyen, én elmentem.

A volt férjed.

U.I.: Ne is próbálj keresni. A HÚGODDAL ma Nyugat-Virginiába költözünk. Legyen szép életed!

Drága voltférjem,

Semmi nem tehetett volna olyan boldoggá, mint a leveled. Igaz, hogy 7 éve házasok voltunk, mindannak ellenére, hogy távol álltál a jó ember fogalmától. Azért néztem annyi sorozatot, mert azt hittem, elvonják a figyelmem az állandó szipogásodról és a nyafogásodról. De sajnos nem működött. A múlt héten észrevettem az új frizurád, de az jutott róla eszembe, amit anyám tanított: ha nem tudok valami szépet mondani, akkor inkább hallgassak. Te pedig úgy néztél ki, mint egy lány, így hallgattam. Amikor a kedvencemet főzted, bizonyára összetéveszthettél a HÚGOMMAL, mivel én 7 éve nem eszem disznóhúst. Ami pedig a új selyemboxert illeti: a 49,99 dolláros árcímke láttán elfordítottam a fejem és próbáltam elhitetni magammal, hogy csupán a véletlen műve lehet, hogy a húgom a tegnap kért kölcsön tőlem 50 dollárt.

Mindezek után én még mindig szerettelek és bíztam benne, hogy meg tudjuk oldani a problémáinkat. Ezért amikor nyertem a lottón 10 millió dollár, beadtam a felmondásom és vettem két jegyet Jamaicára. Mire hazaértem, te már nem voltál otthon. Gondoltam, minden okkal történik… Kívánom, hogy legyél mindig elégedett az életben, ahogy mindig is kívántad. Az ügyvédem szerint a leveled garantálja, hogy egy centet se kapj tőlem. Vigyázz magadra.
Az iszonyat gazdag és szabad volt feleséged.

U.I.: Nem tudom mondtam-e már neked, de a húgom Carla, mikor megszületett még Carl volt. Remélem, ez nem jelent problémát.

Egyed Zsuzsanna

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek