A kislány kicsúfolt egy hajléktalan embert, ezért büntetésből sátorban kellett aludnia!

A kislány kicsúfolt egy hajléktalan, ezért büntetésből sátorban kellett aludnia!

Egy édesanya nemrég azon kapta a 14 éves lányát, hogy kicsúfolt egy hajléktalan férfit. A nő teljesen ledöbbent, hogy milyen indulatot váltott ki a lányából egy hajléktalan látványa, majd úgy döntött, hogy megtanítja a lányának, hogy legyen sokkal empatikusabb és kedvesebb az emberekkel, történetét pedig a Reddit-en osztotta meg.

Az eset után azt mondta a lányának, hogy egy éjszakára kint kell aludnia a hidegben egy sátorban. Majd később megbánta, amit tett, és a Reddit-en kétségbeesve kérte mások véleményét az esetről.

Az egyedülálló anya mindössze 18 éves volt, amikor első gyermeke, Jasmine megszületett, majd két évvel később megszületett a második gyereke is. Miután a gyerekek apja meghalt, a nő egyedül nevelte lányait.

“Eléggé rossz körülmények között éltünk, alig volt valamire elég a fizetésem. De, miután lediplomáztam, sokkal jobb lett a helyzet. Csak azt akarom ezzel mondani, hogy teljesen át tudom érezni a szegényebb sorban élők helyzetét” – fogalmazott anya.

“Tegnap Jasmine mutatott egy videót, amiben Jessica egy hajléktalannak azt mondta, hogy: “Ne kérj tőlem pénzt, menjél dolgozni. Ha nem lennél olyan lusta, akkor sokkal jobb lenne az életed”. Amikor a hajléktalan férfi a hidegre panaszkodott, Jessica azt válaszolta: “Hát valóban hideg van, az emberek néha viccből sátoroznak decemberben, de ez inkább egy nyári kaland”.

“Nagyon dühös voltam, hiszen azt gondoltam, hogy egy empatikus lányt neveltem” – mondta az anya.

A nő azt akarta, hogy a tinédzser a saját bőrén tapasztalja meg, hogy milyen érzés lehet a hideg éjszakában kint aludni. Először arra kérte a lányát, hogy keresse meg a hajléktalant, és kérjen bocsánatot tőle.

“Bezártam a hálószoba ajtaját, hogy ne tudjon bemenni, kitettem egy táblát, hogy zárva van, és felhúztam neki egy sátrat a kertben. Azon az éjszakán a kerthez legközelebbi szobában aludtam, így a közelében voltam, ha valami baja lenne. Nem szívesen tettem, mivel karácsony volt, még a telefonját is elvettem. Reggel sírva ébredt, hogy mennyire borzalmas volt az éjszaka, és nem hagyták hajnalban a madarak aludni. De úgy tűnik, hogy a 14 éves lány megtanulta a leckét”.

“Ma délután, mikor hazajöttem a munkából Jessica, épp ételt készített egy nagy fazékban a hajléktalanoknak, akik nem messze laknak a házunktól. Nagyon büszke voltam rá!” – írta az anyuka.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.