KuriózumA kisfiú megtanult varrni, hogy játékmackókat készítsen a beteg gyerekeknek!

A kisfiú megtanult varrni, hogy játékmackókat készítsen a beteg gyerekeknek!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Sok szülőnek kemény munkába kerül, hogy gyermekét odafigyelő, empatikus személynek nevelje. Nagyon fontos, hogy gyermekeink időben megtanulják, hogyan kell odafigyelni másokra, mi az önzetlen szeretet, és az elvárások nélküli segítségnyújtás.

A kisfiú megtanult varrni, hogy játékmackókat készítsen a beteg gyerekeknek!

Létfontosságú, hogy nyitottak legyünk a világ felé, hogy beszélgessünk, engedjünk be másokat az életünkbe, ne zárkózzunk el, de legalább ennyire fontos a meghallgatás és az odafigyelés is.

Sok gyerek nagyon erős empatikus képességgel rendelkezik, akinek nem kell mondani, hogy miért fontos a segítségnyújtás. De sajnos az is előfordul, hogy pontosan a szülő tanítja az amúgy “áldott, jó lélek” gyermeknek, hogy nem éri meg megbízni feltétel nélkül senkiben, és csak annak kell segíteni, aki vissza is adja azt.

9 évesen döntötte el, hogy játékokat fog varrni

Egy kisfiú megtanult varrni, hogy beteg gyerekeknek tudjon játékokat készíteni. Egy ilyen gyerek mély empatikus készséggel rendelkezik, és egészen biztosan soha semmit nem vár el cserébe. Csak egyszer kell ráérezni arra, hogy mekkora erővel rendelkezik az önzetlen segítségnyújtás, és az embert ökörke beszippantja a mámorító érzés.

Campbell Remess nem egy átlagos gyerek!

Míg más gyerekek nagyrészt a világhálón lógnak szabadidejükben, addig Campbell Remess szép csendben megtanult varrni, hogy játékokat készíthessen a rászoruló gyerekek számára. Imádja a játékokat, szeret varrni, de ami még ennél is nagyobb boldogsággal tölti el, hogy örömet okozhat a rászorulóknak.

Nagyon elkötelezett lett

Órákat töltött azzal, hogy megtanuljon helyesen varrni, de sosem adta fel, ma már egyedi, és különleges játékokat varr, naponta egyet.

Campbell Remess három év alatt több, mint 800 játékot varrt

Minden játék, amit elkészít a beteg gyerekeknek megy.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek