KuriózumA királyi család végleg szakíthat Harry herceggel és Meghan Markle-el

A királyi család végleg szakíthat Harry herceggel és Meghan Markle-el

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Szakértők szerint, ha Károly herceg trónra kerül végleg megszakíthatja a kapcsolatot kisebbik fiával, Harry herceggel és feleségével, Meghan Markle-el.

A királyi család végleg szakíthat Harry herceggel és Meghan Markle-el

Angela Levin királyi életrajzíró szerint Károly walesi herceg már régóta arra készül, hogy ráncba szedje a monarchiát, ez pedig kiterjed a pénzügyekre is. A szakértő szerint Károly herceg trónra lépése esetén végleg szakítana Harry herceggel és Meghan Markle-el, minden anyagi támogatást megvonna a pártól – írja a Daily Mail.

Károly herceg és Vilmos herceg Fülöp herceg április 9-i halála után megbeszélést folytattak a Monarchia jövőjéről – beleértve azt is, hogy mely családtagoknak kell a királyi családnak dolgozniuk. A tervekben pedig úgy néz ki nem szerepel sem Harry herceg, sem felesége, ami azt jelentené, hogy minden anyagi juttatást megvonnának tőlük.

Ezt már olvastad: “A kémia mindig működött közöttük” – II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg 7 évtizedes szerelmi története

„Károly herceg már nagyon régóta csökkenteni akarja a Monarchia költségeit, hogy minél több pénzt megtakarítson. Bizonyítani akarja, hogy megéri a királyi család a pénzt, amit az adófizetők biztosítanak számukra. Úgy képzelem, amikor ez megvalósul, Harry és Meghan kikerül a királyi családból. II. Erzsébet királynő célja érzelmi alapon az, hogy egyben tartsa a családot, bármi áron, de Károly változtatni akar, amit meg is fog tenni” – nyilatkozta a lapnak Angela Levin.

Egyelőre azonban úgy néz ki, hogy II. Erzsébet nem mond le a trónról, így Károly herceg csak régensként kormányozhat.

Ezt már olvastad: Rajong a világsajtó Katalin hercegnéért: “Katalin tökéletes királyné lesz Vilmos oldalán”

Harry herceg és Meghan Markle hatalmas botrányt keltett azzal, hogy idén Oprah Winfreynek adott interjújában kitálaltak a királyi családról, ezzel pedig megsértve a királynőt és férjét, Károly herceget, valamint Vilmost és Katalin hercegnét.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek