KuriózumRajong a világsajtó Katalin hercegnéért: "Katalin tökéletes királyné lesz Vilmos oldalán"

Rajong a világsajtó Katalin hercegnéért: „Katalin tökéletes királyné lesz Vilmos oldalán”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Fülöp herceg temetése óta Katalin hercegnéről áradozik a világsajtó. Nemcsak elegáns fekete öltözete miatt, ami mindenki tetszését elnyerte, hanem mert a temetési szertartás végén homlokon csókolta Károly herceget.

A The Sun értesülései szerint Katalin hercegnének sikerült kibékítenie egymással Vilmos és Harry herceget, miután kettejük viszonya igencsak megromlott az Oprah Winfrey-el készített interjú után.

Katalinnak hatalmas szerepe volt abba, hogy Vilmos és Harry herceg ismét elkezdjen beszélgetni egymással, a temetési szertartás után is együtt sétáltak el. a brit sajtó szerint Katalinnak idővel hatalmas szerepe lesz majd a királyi családban.

Ezt már olvastad: Ezt tette Harry herceg azután, hogy véget ért nagyapja temetése

Brian Hoey életrajzíró szerint „Úgy tűnik, hogy amikor elérkezett az idő, megjelenik az ember is. A Királyi családban ez pedig egy nő. Hála Istennek Katalinért – ő lesz a szikla, akitől függni fog a monarchia.”

 

Az Anyakirálynővel hasonlítják össze

Úgy tűnik Vilmos herceg jól választott magának feleséget Katalin személyében, mert már most sokan az Anyakirálynőhöz hasonlítják Katalint – elkötelezett anyuka, aki mindenben támogatja férjét, akárcsak azt II. Erzsébet tette annak idején.

Ezt már olvastad: Az egész világot meghatotta II. Erzsébet temetésen tett gesztusa

„Az anyakirálynő olyan volt, mint egy híresség, ez a tulajdonság Katalinban is megvan. De a királynővel ellentétben a hercegné Diana hercegnőhöz hasonlóan képes arra, hogy az élet minden területéről megközelítse az embereket” – mondja Hoey.

„Tökéletes királyné lesz Vilmos számára.” – tette hozzá az életrajzíró.

Ezt már olvastad: Szívbemarkoló látvány a férje temetésén egyedül ülő II. Erzsébet királynő

Ingrid Seward szakértő szerint: „Mindazok után, amit Meghan Oprahnak elmondott Cambridge hercegnéjéről, Katalinnak joga lett volna elkerülni Harry-t. De gyönyörű modora van – amit az édesanyjától, Carole-tól tanult – és ez előjön a kényes szituációkban. Ezért állt szóba Harryvel is.”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek