LélektárA két Telihold és a retrográd Merkúr örökké emlékezetessé teszi 2020 októberét

A két Telihold és a retrográd Merkúr örökké emlékezetessé teszi 2020 októberét

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Asztrológiai szempontból intenzív október elé nézünk.

Amikor már azt hittük volna, 2020 nem lehet ennél furcsább, vagy intenzívebb, beköszönt az október. Lássuk, mit hoznak a csillagok 2020 októberében.

Ebben a hónapban két telihold is lesz

Kezdjük rögtön azzal, hogy októberben ritka jelenségben, Kék Holdban lehet részünk, ami azt jelenti, hogy a hónapban kétszer lesz telihold. Az első október 1-jén ragyogott fel az égen a Kos jegyében, mindent megmozgató, akár romboló energiával, mint az önfejű kos, ami fejjel ront a falnak.

A második Halloween napján, október 31-én, tűnik majd fel az éjszakai égen a Bika jegyében. A Bika csillagjegyben minden pontosan az, aminek látszik, és a fényesen ragyogó teliholddal kirobbanó energia érkezhet, ami azonban kiegészül az Uránusz hatásával, ezért számíthatunk néhány csavarra is a dolgok alakulásában.

Mindeközben a Nap október 22-ig a Mérlegben tartózkodik, ami az egyensúly jegyének számít, ezért remélhetőleg bizonyos fokú mértékletességet hoz majd az életünkbe. Haladj előre lassan és megfontoltan. Ha a káosz körülvesz, néha a legjobb, amit tehetsz, hogy kiengedsz egy kis gőzt, és egyhelyben maradsz.

Retrográd Merkúr

Az átalakító Plútó október 4-én elindul előre, miután április 25-e óta retrográd mozgásban volt a Bak jegyében. A jeges törpebolygó jó társaságban halad majd előre, a Jupiter és a Szaturnusz mellett, amik szintén a múlt hónapban fejezték be retrográd mozgásukat. Ezzel a trióval az élen a kormányzás, a hierarchiák, a gazdaság és az üzleti élet terén is intenzív időszak vár ránk.

És, ha ez nem lenne elég, a Merkúr – a bolygó, amely a technológiát, a kommunikációt és a postai rendszert uralja – október 13-tól november 3-ig szintén retrográd mozgásban lesz, a Skorpió, majd a Mérleg jegyében.

Október 27. és november 3. között a Merkúr retrográd mozgásban belép a Mérleg jegyébe, ami az igazságosságot jelképezi.

Október 23-án belépünk a Skorpió jegyébe

Ahogy belépünk a Skorpió jegyébe, a feszültség tovább fokozódik, és tűkön ülve várjuk majd, mi történik ezután. Vajon megoldódnak végre a rejtélyek? Megtörténhet, hogy meg kell várnunk a Halloween estéjén felragyogó Kék Holdat, hogy a csalóka Merkúr végre felfedje valódi szándékait.

Nos, meglehetősen vad és eseménydús hónap elé nézünk 2020 októberében, az első naptól kezdve egész az utolsóig, bár nem mondhatnánk, hogy ez túlságosan meglepő lenne.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek