HoroszkópTelihold a Kosban: megszabadulunk a fájdalomtól, amit már régóta hordozunk

Telihold a Kosban: megszabadulunk a fájdalomtól, amit már régóta hordozunk

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Végre egy jó hír! Egy negatív érzelmekkel, nehézséggel és stresszel teli idő időszak után az Univerzum végre felénk fordítja a figyelmét, és a segítségünkre siet.

A Telihold, ami a Kos jegyében ragyogott fel az égen, október 1-én, új karmikus ciklusra készít fel bennünket. Erőt kovácsolunk a fájdalmunkból. Íme, a csillagjegyed mantrája a következő napokra, hetekre!

Kos

A szívemben ott rejlik az erő, hogy megteremtsem a kívánt valóságot, az energiáim és az érzéseim irányításával.

Bika

Feltétel nélkül szeretem az életet. Az elmém tele van olyan gondolatokkal, amelyek szeretetet, fényt és igazságot hoznak az életembe.

Ikrek

Megpróbálok mindent megtenni ezen a napon, hogy amikor este lehajtom a fejemet a párnára, a tökéletes elégedettség érzése uralkodjon el rajtam.

Rák

A szeretet, az öröm és a béke az én természetes állapotom. A hála eltölti a lelkemet, és ezzel az érzéssel szemlélem a világot.

Oroszlán

Csodálatos dolgokat érek el az életben, amikor a gondolataim szeretetből fakadnak. Bőséges és szerető Univerzumban élek.

Szűz

Az életem valóságos csoda. Figyelek rá, hogy egész nap a jelen pillanatra összpontosítsak.

Mérleg

Gyönyörű lélek vagyok, amely gyönyörű kisugárzással bír. Minden rendben van a lelkemben és az elmémben.

Skorpió

Ma arra a bizonyos belső hangra hallgatok, és hagyom, hogy az irányítson. Tudom, hogy az élet könnyű. Elengedek minden negatív és fájdalmas gondolatot, és hagyom, hogy magával ragadjon az élet.

Nyilas

Minden nap harmóniában maradok a szeretet gyógyító és megerősítő hatalmával. Engedem, hogy az emberiség olyan legyen, amilyen lenni akar.

Bak

Tudom, hogy ez egy nehéz időszak, de azt is tudom, hogy ez is elmúlik majd. Hiszek az Univerzumban. Hiszek abban, hogy Isten továbbra is vezetni fog engem. Hiszem, hogy megtalálom magamban a szükséges erőt, hogy átvészeljem ezt a helyzetet.

Vízöntő

Abban a biztos tudatban élek, hogy az Univerzum szeret engem. A szeretet meggyógyít és megújít. A szeretetnek közelebb kell vinnie engem Istenhez.

Halak

Mindenem megvan, amire szükségem lehet a boldogsághoz. Az Univerzum irányít engem, hogy hallgassak az intuíciómra, és tegyek valamit annak érdekében, hogy valóra váljanak az álmaim.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek