LélektárOktóber 1.:Telihold a Kos jegyében, új karmikus időszak kezdődik!

Október 1.:Telihold a Kos jegyében, új karmikus időszak kezdődik!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az október egy igen erős holdenergiával indul, a hónap első Teliholdja 1-én teljesedik ki a Kos jegyében. A hónap érdekessége, hogy két Telihold lesz, a második Halloween napján, az úgynevezett Kék Hold.

Energetikailag az októberben lesz a legaktívabb hónap, ekkor csúcsosodnak az energiák. Ha már két Telihold van egy hónap alatt, használjuk ki ezt az energiákban gazdag megújulási időszakot. A november szintén a megtisztulással folytatódik, de ekkor már az egyénről a közösségre tevődik a hangsúly.

Az októberi Telihold az eddig árnyékban lévő dolgokat a fényre emeli, vagyis új megvilágításba kerülhetnek az életünk legfontosabb részei. A Kos jegyében lévő Telihold aktiválja a Mars retrográd mozgását, a Mars-Szaturnusz pályát, valamint a Plútót.

Dráma és gyógyító energiák

Ebben az évben leginkább a szenvedélyes érzelmek domináltak, megváltoztak az energiáink, és ez a felfokozott érzelmi hangulatban csak még erősebb lesz. A Kos jegyében lévő Telihold igen drámai hatással indít.

Jobb, ha kerüljük ezeket a feszült, drámai helyzeteket, mert egyáltalán nem a pozitív felemelkedést szolgálják. Ha zavaró tényezők merülnek fel az életünkben, próbáljunk minél tudatosabban cselekedni, hogy megtaláljuk a kiváltó okot, így elkerülhetjük a felesleges drámázást.

A nehézségekkel párhuzamosan gyógyító energiák is lesznek októberben, használjuk ki a lehetőségeket, és változtassuk a fájdalmat hatalommá. Meg fogjuk látni, hogy minden tragédia mögött a fejlődés lehetősége áll. A két Telihold és a közelgő napfogyatkozás megköveteli, hogy energiáinkat a szokásosnál magasabb szinten tartsuk. Ezzel egy olyan karmikus időszak kezdődik el, mely nagyfokú türelmet követel.

A fény felé

Amikor egy új időszakra készülünk, csak türelmesen lovagoljuk meg az új hullámokat. Koncentráljunk a jövőre, és engedjük el a múltba gyökerező mérgező szokásokat. Emlékezzünk arra, hogy erősségünk a közösség egyesített rezgéseiben rejlik, ilyenkor végtelen lehetőségek alakulnak ki.

Ahogy közeledünk a ciklus vége felé, a káosz fokozatosan növekszik, mégis próbáljunk meg a fényre koncentrálni. Az egész bolygó egy óriási változásra készül, legyünk hálásak, és köszönjük meg, hogy részesei lehetünk ennek a csodának.

Az októberi Telihold nagyon ingerlékennyé tehet, de próbáljunk meg egy szebb, derűsebb jövőre koncentrálni. Használjuk ki a Kos harcos energiáit, tisztuljunk meg attól, amire már nincs szükségünk, és készüljünk fel a boldogabb időszakra.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek