2020 második számú őszi hónapja számos érdekes dolgot tartogat az összes csillagjegy számára. Tudd meg, hogy mi vár rád a szerelem, pénz, karrier és egészség szintjén októberben!

Kos

2020 októbere sok örömet, optimizmust és lelkesedést hoz a Kosok számára, de teljesülni fog egyik legnagyobb vágyad: több időt tudsz eltölteni ebben a hónapban a szeretteiddel. Személyes és szakmai életedben azonban némi változás fog bekövetkezni, fogadd el az új kihívásokat. Minden új kaland új lehetőségeket is tartogat. A hónap eleje és vége tökéletes alkalom egy új kapcsolat megalapozására, de ha már egy ideje párkapcsolatban élsz, akkor most még több romantika és gyengédség jut, mint eddig.

Bika

A hónap eleje kissé nehéz lesz, de haladj a kijelölt úton, kitartóan. Egészségügyi problémákkal fogsz küzdeni, vagy te, vagy egy hozzád közelálló személy megbetegszik, és ez egy kissé felzaklat. Ennek következtében újratervezést kell beiktatnod az életedbe. Ha most kezdtél új munkahelyet, akkor október számodra az alkalmazkodás, a tesztelés és a próbatételek hónapja lesz. A hónap második felében azonban már történnek olyan pozitív események is, amelyek egy kicsit jobban motiválnak. Ha egyedülálló vagy, akkor összpontosíts az új kezdetre, mert a nagy Ő már ott kopogtat az ajtódon.

Ikrek

Életkortól függetlenül ebben a hónapban a Nap, a Vénusz és a Mars állása következtében elsőbbséget élvez az édesanyáddal való kapcsolatod. Segítőkész szeretete állandóan jelen van az életedben, tanításai segítik a dolgok megértését, a fejlődést, akkor is, ha már esetleg fizikailag nem lehet melletted. Családtagjaid abban is támogatnak, ha nagyobb befektetésbe, például autó vagy lakásvásárlásba kezdenél. Ha házassági- vagy párkapcsolati problémákkal küzdesz, ebben a hónapban most választ találsz a kérdéseidre. Ne csak a partneredtől várd a változást, tégy meg mindent a probléma megoldása érdekében. Ne hozz elhamarkodott döntéseket, mindenekelőtt beszélj nyíltan és őszintén a pároddal. Az egyedülállók számára az október 1–9-i napok igazán izgalmasak lehetnek, váratlan randi a láthatáron, légy nyitott és kedves.

Rák

Nagyon sok dolgot kell megoldanod ebben a hónapban, adminisztratív, szervezési és lakáskeresési problémák miatt is főhet a fejed. Légy türelmes, csak lépésről-lépésre haladj, pillanatnyilag ez a legjobb megoldás. A pároddal kisebb nézeteltérések miatt fogtok vitatkozni, de inkább próbáljatok meg közös nevezőre jutni. Minél több időt vagytok együtt, annál inkább oldódnak a feszültségek, de csak akkor, ha mindent alaposan átbeszéltek. A csillagok állása szerint október 24-én olyan energiák lesznek, melyek hozzásegítenek a kapcsolat megerősítéséhez, de az is lehet, hogy kisebb flörtökben, izgalmas beszélgetésekben lesz részed. A munkahelyeden egyre gyakrabban kérik ki a véleményed, úgy tűnik, ott is változásokra számíthatsz.

Oroszlán

Lendülettel és elszántsággal kezdődik az október számodra, mivel elhatároztad, hogy megváltoztatod az életed, és leginkább a karriered területén szeretnél új dolgokat kipróbálni. Sikerül nagyon jó együttműködést kialakítanod az üzleti partnereiddel és kollégáiddal. Az esetlegesen felmerülő problémákat pedig most könnyedén meg fogod oldani. Ha épp karrierváltásról álmodozol, akkor most egy nagyon jó lehetőséget fogsz kapni, melyet semmiképp ne utasíts vissza. Nagyobb figyelmet kell viszont fordítanod az egészségedre ebben a hónapban, érdemes lenne elgondolkodnod az életmódváltáson. Pihenj egy kicsit többet és, nyugodtan fogadd el, ha a hozzád közel állók segíteni szeretnének.

Szűz

Az október számodra a pénzügyi bőség hónapja lesz, így egyáltalán nem panaszkodhatsz az anyagiakra. Október második felében viszont előtérbe kerülnek az érzelmeid, és úgy érzed, hogy kezd egy kicsit kicsúszni a lábad alól a talaj. Szerencsére egy megértő társ van melletted, aki türelmes, meghallgat, és szeretettel fordul feléd, bármi történjen is. A legfontosabb ebben az időszakban az őszinte kommunikáció. Ha egyedülálló vagy, légy egy kicsit figyelmesebb, hogy el tudd kerülni a csalódásokat. Lehetséges, hogy egy épp most kibontakozó kapcsolatod fog véget érni, még mielőtt bármi is komolyra fordulna. Ne bánkódj, az életben mindennek megvan az oka. A munkahelyeden a hatékonyság növelése érdekében próbálj meg egy kicsit kedvesebb lenni az idősebb kollégákkal.

Mérleg

Ebben a hónapban intenzívek és fordulatos érzelmek fogják uralni az életed. Próbálj meg egy kiegyensúlyozott és békés kapcsolatot fenntartani az élettársaddal, légy sokkal megértőbb és együttérzőbb. Az utóbbi időben túl sokat aggódsz a munkáddal kapcsolatosan, és félelmeid a magánéletedre is hatással lehetnek. Ne légy ellenséges a pároddal, hiszen mindketten ugyanabban a hajóban eveztek egy közös cél érdekében. Ha szingli vagy, már nem kell sokáig várnod a szerelem szikrájának fellobbanására, lehet, hogy ebben az időszakban fog egy tartós és igen fontos kialakulni az életedben. Ami a pénzügyeket illeti, hajlamos lehetsz most egy kicsit többet költenie a kelleténél a családi kiadások fedezésére.

Skorpió

Október utolsó két hete egy fantasztikus utazást tartogat számodra, használd ki a lehetőséget. Akár egyedülállóként, akár a pároddal mész, egészen biztosan nem fogod megbánni ezt a kis őszi “nyaralást”. A rutinos hétköznapokra felkészülve, töltsd fel az akkumulátoraidat ebben az időszakban, élvezd az életet, szívd magadba az ősz színeit, illatát. Ráadásul ezen az utazáson az egyedülállók közelebb kerülhetnek egy olyan személyhez, aki egyáltalán nem közömbös irántuk. Szakmailag nincs jelentős változás a munkahelyeden ebben az időszakban, ezt a hónapot akár a stabilitás időszakának is nevezhetjük. Itt az ideje egy kis regenerálódásnak, hogy visszanyerd az erődet. Most megúszod még az anyagi problémákat, de légy körültekintőbb a közeljövőben.

Nyilas

A munkahelyeden új kihívásokkal kell szembenézned, ne aggódj, mert elegendő erőforrással rendelkezel a megoldások felkutatásához. Az erőforrásaid és a kreatív szellemiség is megfelelő, amellyel megoldásokat találsz. Sok mindent megteszel most annak érdekében, hogy jobb legyen a rólad kialakult kép, de vigyázz a maradék energiádra és vitalitásodra, ne engedd, hogy elfogyjanak. Próbálj egy kicsit lazítani, és ha lehetőséged van rá, vegyél ki egy kis szabadságot, hogy jobban tudd kezelni a stresszes helyzeteket. Tölts egy kis időt egyedül, végezz olyan tevékenységeket, amelyek feltöltenek. A párkapcsolatodban meghitt és romantikus napok várnak rád, de ha egyedülálló vagy, akkor készülj fel egy kis izgalmas kalandra.

Bak

Nagyon aktív leszel ebben a hónapban, végre felelősséget vállalsz a saját egészségedért, és jobban odafigyelsz a szeretteidre is. Szakmailag több projektben veszél részt egyszerre, de meg kell fogalmaznod magadban a rövid és hosszútávú célokat, és fel kell állítanod egy fontossági sorrendet. Ha párkapcsolatban élsz már egy ideje, arra is figyelj oda, hogy párod valószínűleg sokkal több időt szeretne veled tölteni, mint amennyit az utóbbi időben együtt voltatok. Légy egy kicsit figyelmesebb vele, hiszen egy kapcsolatért mindig meg kell dolgozni. Töltsetek el kettesben egy hosszú hétvégét, idézzétek fel a régi szép időket. Ha egyedülálló vagy, egy igen érdekes és vonzó személlyel fogsz találkozni, légy őszinte vele, és beszélj nyíltan az esetleges elvárásaidról.

Vízöntő

Ez a hónap egy valóságos megvilágosodás lesz számodra, végre egy kicsit közelebb kerülsz önmagadhoz, és megérted, mi is az igazi célod az életben.. Bizonyos kérdésekben intoleráns és agresszív leszel, ami máskülönben nem igazán jellemző rád. A Vénusz hatására ez a hónap szenvedélyt, romantikát, de érzelmi ellentmondásokat is hozhat számodra. Ha egyedülálló vagy, október 22-ig sok az esély arra, hogy megismerkedj a nagy Ő-vel, légy nyitott és kedves. Az anyagiak területén nem vagy túlságosan elégedett, főleg, amikor a kiadásaiddal szembesülsz. A hónap vége felé úgy tűnik, hogy egy fontos kérdésben kell döntened, amely elől most már igazán nem menekülhetsz. Új kapuk és lehetőségek nyílnak meg az üzleti életben, egy csodálatos együttműködés részese lehetsz.

Halak

Október a tökéletes alkalom az új kihívások elfogadására, valamint a látóköröd és az érdeklődésed bővítésére. A bolygók a te oldaladon állnak, önbizalmat és optimizmust sugároznak, hogy teljesíthesd az álmod, amiben mindig is hittél. Lehet, hogy nem találtad a helyed az utóbbi időben, de most minden útmutatást megkapsz az Univerzumtól, kozmikus segítőid támogatni fognak. A párkapcsolatodban kommunikációs problémák adódhatnak, de a Merkúrnak köszönhetően most minden gyorsan megoldódik. Az egyedülálló Halak október 5-29. között társra találhatnak, így akár a közeljövőben a házasság gondolata is felmerülhet.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.