LélektárA két tarot kártya, amely születésünktől fogva meghatározzák a sorsunkat -...

A két tarot kártya, amely születésünktől fogva meghatározzák a sorsunkat – ezt írja a te sorsodról!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Talán még nem is hallottál róla, de a születési számodhoz hasonlóan, létezik két tarot kártya is, amely szorosan kapcsolódik a születésed pillanatához. Ha sikerül beazonosítanod őket, bepillantást nyerhetsz a sorsodba és a végzetedbe. Ezek a mágikus kártyák feltárják az önfelfedezés útjának kiindulópontját, lehetőségeket kínálnak a fejlődésre, a növekedésre, és arra, hogyan tudjuk a legtöbbet kihozni a természet adta adottságainkból.

Mindenkinek egyedi erősségei és gyengeségei vannak. A tarot kártyák segítenek abban, hogy jobban elfogadjuk mind az áldásainkat, mind a hibáinkat, de abban is, hogy teljes mértékben értékelni tudjuk az életünk menetét, utat adva ezzel a nagyobb önfelfedezéshez. Minél jobban ismerjük önmagunkat, és minél inkább tisztában vagyunk a spirituális célunkkal az életben, annál jobb döntéseket tudunk hozni, amelyek segítenek a helyes úton maradni.

A születési dátumod alapján hozzád kapcsolódó tarot kártyák az emberi léted tiszta lényegét ragadják meg, azt az energiát, amely egész életeden át állandó marad. 12 kártyapár van, egyedi jelentésekkel, amelyek segítségével megtudhatod, milyen kihívásokkal kell szembenézned, milyen szerepeket kell betöltened, és melyek azok a lehetőségek, melyeket meg kell ragadnod.

Hogyan találd meg a születési tarot-párodat?

Ez a számítási mód kizárólag a nagy arkánum 21 lapját használja, a Bolond kártya kivételével.

Első lépésként, a születési dátumodat oszd 4 részre: nap + hónap + év első két számjegye + év utolsó két számjegye. Add össze ezeket a számokat. Ha a kapott összeg háromjegyű, akkor az első két számjegyet add össze a harmadikkal. A kapott két számjegyet összeadva pedig megkapod az első kártyát. Például: 1989 január 17-i dátumból kiindulva, így kell eljárnod: 17+01+19+89=126, 12+6=18, 1+8=9.

A második kártyához úgy juthatsz el, hogy megvizsgálod, az egyjegyű szám, amit kaptál, milyen számjegyek kombinációjából áll össze (egyike ezen számoknak mindig az 1 lesz). Ezen számok együttese adja meg a második kártyát. A fenti példából kiindulva, a 9=1+8. Tehát a 18-as tarot-kártyát kerestük. Ebben az esetben, a személy tarot-párosa a Hold és a Remete lesz (18/9).

Van egy kivétel is: ha a születési dátumod összege 19, akkor születésedhez három tarot kártya lett hozzárendelve. Például: 1993 március 12: 12+03+19+93=127, 12+7=19. Ebben az esetben, a tarot kártyák egyedi hármasa a Nap, Szerencsekerék és a Mágus (19/10/1).

A fenti képlet alapján számold ki a születésedkor hozzád rendelt tarot kártyákat, jegyezd le a két eredményt, és az alábbi listából megtudhatod, ezek a mágikus lapok hogyan befolyásolják a sorsodat.

Íme a 12 lehetséges pár: 21/3, 20/2, 19/10/1, 18/9, 17/8, 16/7, 15/6, 14/5, 13/4, 12/3, 11/2, 10/1 és a hozzájuk tartozó értelmezés. Ha az első oldalon nem találod a kártyapárod, akkor a cikk alján lapozz, mert 4 oldalon tárgyaljuk az elemzéseket!

1. 21/3 – a Világ és a Császárnő

Az e pár alatt született embereket a szerelem irányítja az életben, és a tehetségüket kell használniuk ahhoz, hogy boldogok legyenek és kiteljesedjenek. A Világ és a Császárnő tiszta elmét és a pillanatban való jelenlét képességét hozza. Mindkettő különleges sorsot és spirituális megvilágosodást hirdet, ezért ezek az emberek nem hagyhatják figyelmen kívül a megérzéseiket.

A legszebb módon kontrasztos páros: aktívak és nyugodtak, kifejezőek és visszafogottak, személyesek és formálisak, szimmetrikusak és organikusak. A Világ energiája és nyitottsága ellensúlyozza a Császárnő mozdulatlanságát és formalitását. Míg a Világ lehet ügyetlen és esetlen, pimasz és hatalmaskodó, nehézkes és romboló, merev, hagyományos és fantáziátlan, addig a Császárnő rendkívül önimádó, önfeledt és a következményekkel nem törődő. Hiú és önkényeskedő. A gyengeséget, a szeszélyességet és a tehetetlenséget kihasználva manipulálhatja az embereket és az eseményeket.

Azok számára, akiknek sikerül mindkét energiát integrálniuk és teljes mértékben magukévá tenniük, a sorsukban rejlő lehetőségek teljes mértékben megvalósulnak. Ezek az emberek spontán és kecses, szép és arányos emberekké válnak. Azt teszik, amire születtek, úgy élnek, ahogyan élniük kell, és addig bírják, ameddig bírni kell. A sorsuk beteljesedik és kiteljesedik.

2. 20/2 – az Ítélet és a Főpapnő

Az e párban született embereknek bizalommal kell követniük a megérzéseiket, hogy túlléphessenek a saját maguk vagy a környezetük által rájuk rótt korlátokon. Ők az újjászületés és a bizalom megtestesítői. Az Ítélet mindent megvizsgál, hogy megtalálja a gyengeségeiket, és mindenben a hibátlan lényeget keresi, míg a Főpapnő minden dolog titkát keresi, hogy teljesen megértse azokat.

Az e párral született emberek a legfelsőbb tudás útján járnak. Az Ítéletnek nincs takargatnivalója, számító, és mindent tisztán és abszolút módon akar látni. Állhatatos és félelem nélküli. A Főpapnő a titkos magot keresi, amely mindannyiunkat összeköt, az isteni egyezést a sajátosságok és részletek végtelen változatosságában. Türelmesen felfedezi minden különbözőségben azt, ami igaz, eredeti és összetéveszthetetlen. Nyugodt és csendes, hatalmában biztos, őrzi az isteni tudás titkait.

Ha nem megfelelően épül be az életedbe, az Ítélet meglehetősen impulzívvá és elhamarkodottá, bizonytalanná, arrogánssá, agresszívvá, néha bosszúállóvá vagy hiperkritikussá tehet téged. A Főpapnő öntelt, szeszélyes és szűkszavú mindentudót formálhat belőled, olyant, aki tele van titkokkal és nehezen kezelhető, néha meggondolatlan a következményekkel szemben.

E pár mindkét oldalát elfogadva és ezekkel egyensúlyban élve azonban a szülöttek a tökéletesség eléréséről álmodozhatnak, sok-sok tett és az igazság folyamatos keresése révén, ami gyakran az ezoterika, az okkultizmus tanulmányozásában vagy a szokatlan utak és életformák választásában végződik.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek