KuriózumJóslás tarot kártyából: válassz egy számot és feltárul előtted a múlt, jelen,...

Jóslás tarot kártyából: válassz egy számot és feltárul előtted a múlt, jelen, jövő!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ez a három kártya segítségével választ fogsz találni az életedben felmerülő kérdésekre a múlttal, a jelennel és a jövővel kapcsolatban. Gondolj arra a kérdésre, amely a leginkább foglalkoztat, és válassz a három lehetőség közül.

1. kártya (múlt): Ez a kártya azt a helyzetet tükrözi, amiért nem ott vagy, ahol szeretnél lenni. Gyakran azt a személyt vagy kapcsolatot jelképezi, amely befolyásoló hatással van a feltett kérdésedre.

2. kártya (jelen): Ez a kártya az aktuális problémát képviseli, de sokszor egy régebbi helyzet közvetlen következménye. Figyelj nagyon erre a kártyára, mert olyan dolgokat tudhatsz meg, amelyekre eddig nem kaptál választ.

3. kártya (jövő): Az utolsó kártya tanácsokat ad a probléma leküzdése érdekében. Olyan lehetőségekkel vagy személyekkel való találkozást ajánl fel, amelyek eddig elkerülték a figyelmed.

Miután kiválasztottad és elolvastad a kártyák jelentését, térj vissza az eredeti kérdéshez. Gondoljon arra, hogy a kapott információk milyen hatással vannak rád, hogyan változtatják, meg a gondolkodásmódodat, és milyen irányú cselekvésre sarkallnak. A Tarot-kártyák csak irányt mutatnak, de végül te magad döntöd el, hogy követed az utat vagy sem.

1. lehetőség

A múlt kártya – Az Érmék lovagja

Ez azt mondja, hogy a múltban több kellemes meglepetésben volt részed. Ez jövedelmező ajánlat lehet, de kedvező feltételeket teremthet a problémák megoldására, de kívánságaid is teljesülhetnek. Túl sokáig gondolkodtál, ahelyett, hogy cselekedtél volna.

A jelen kártya – A Három pálca

Ez azt jelenti, hogy az az állapot, amelyben most vagy, határozatlanságod következménye. De adj magadnak még egy kis időt, és akkor könnyebben fogsz tudni döntést hozni az előrelépés érdekében. Lépj ki a megszokott viselkedési mintából, ha nem működik, keress egy másik utat.

A jövő kártya – Kehely lovag

A probléma első pillantásra nehézkesnek tűnhet, de valójában csak önmagadat kell legyőzd. Cselekedj annak érdekében, hogy vágyaid teljesüljenek. Most kiteljesedik a párkapcsolatod, de ha egyedülálló vagy, akkor megtalálod az igazit.

2. lehetőség

A múlt kártya – Öt pálca

A közelmúltban egy olyan helyzetben volt részed, amely haragot és agressziót váltott ki benned. Ezek az érzelmek a mindennapok részét képezik mostanában. Egy elég nehéz élethelyzetben vagy, de ez nem csak a saját hibádból adódott. Ha megpróbálod megoldani, akkor inkább belső erőre lesz szükséged hozzá.

A jelen – Nagy Arkánum

Nem vagy képes megbirkózni az érzelmeiddel, a megfelelő döntés meghozatala érdekében. Az igazság viszont csak akkor fog győzni, ha őszinte leszel. Nem megy minden egyből, ahogy szeretnéd, de a dolgok alakulása a te javadat fogja szolgálni. Ne menekülj a probléma elől, inkább bízz a magasabb erő hatalmában.

Ez a kártya azt is sugallja, hogy probléma egy valós bírósági végzéssel megoldható.

A jövő kártya – A négy pálca

Túl sok minden történt veled a múltban, éppen ezért egy nem túl könnyű belső munka vár rád. Gondolkodj el azon, hogy miért kaptad ezt a helyzetet, milyen következtetéseket vonhatsz le a személyes életedre vonatkozóan. Figyelj az egészségre, a túl sok érzelem a test megbetegedését okozhatja, engedd el a szenvedést. Bízz a belső hangban, és az megmondja, merre tovább.

3. lehetőség

A múlt kártya – Két pálca

Ez a kártya azt mondja, hogy meglepő helyzetben cselekedni kell. Az életkörülményeid úgy alakultak, hogy a terveid folyamatosan összeomlottak, cserben hagytak és elárultak. Akkor is cselekedned kellett, amikor nem akartál, ennek következtében pedig újabb gondok merültek fel.

A jelen kártya – Nagy Arkánum ítélet

Ez azt jelzi, hogy most egy nagyon megosztott állapotban vagy. Egy nagyon jó ötlet mocorog a fejedben, de félsz megvalósítani. Egy bizonyos időszak véget ért az életedben, de még mindig a hatása alatt vagy, hiszen a fejedben újra és újra lejátszod a múltbeli eseményeket.

A jövő kártya – A kilenc pálca

Ez is megerősíti, hogy az életed egy bizonyos periódusa véget ér, eddigi erőfeszítéseidért erkölcsileg és anyagilag is megkapod a jutalmat. Egy új és sikeres életszakasz kezdődik számodra, a magasabb célok elérése érdekében folytatni kell a munkát, a lelki növekedést.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek