KuriózumA kártyák, amik megváltoztathatják az életed. Válassz egy lapot, és olvasd el,...

A kártyák, amik megváltoztathatják az életed. Válassz egy lapot, és olvasd el, mit árul el rólad!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Négy kártyát láthatsz az alábbiakban, válassz közülük egyet, amelyik első látásra a legszimpatikusabb számodra!

A kártyák, amik megváltoztathatják az életed. Válassz egy lapot, és olvasd el, mit árul el rólad!

Mivel a tudatalattid ösztökél a választásra, éppen ezért nagyon sok mindent megtudhatsz a belső tulajdonságaidról, és azzal kapcsolatosan, hogy mi vár rád az életben!

Ha az 1-es kártyát választottad:

Melankolikus, szelíd természetű ember vagy. Nagyon fejlett a szépérzéked, és akkor érzed magad a legjobban, ha kedvenc tárgyaid, és szeretteid vesznek körbe. Fontos számodra a múlt, és a hagyományok. Képes vagy a kis dolgokat is értékelni, úgy tekintesz az életre, mint egy ajándékra.

Nagyon fontos számodra a biztonságos, és kiegyensúlyozott élet. Általában hallgatag személyiség vagy, és most úgy tűnik eljött az ideje, hogy nevén nevezd a dolgokat.

Ha a 2-es kártyát választottad:

Szereted a kalandokat, az új dolgokat, az élet izgalmas történései érdekelnek leginkább. Nagyon erős jellem vagy, bátran kiállsz az igazad mellett. Nem szereted, ha valaki csak játszik veled, és nem vesz komolyan. Hűséges, és megbízható személyiség vagy.

Az élet kihívásaitól nem hátrálsz meg, sőt, szereted az új dolgokat ígérő, eredményes feladatokat. A bátorság nagyon dicséretes, de az emberek kíváncsiak az érzékenyebb oldaladra is.

Ezt már olvastad? Válassz egy kártyát az ötből, és tudd meg milyen üzenete van számodra

Ha a 3-as kártyát választottad:

Mindig két lábbal állsz a Földön, nyugodt, és megfontolt személyiség vagy. Ha valaki ártani akarna neked, akkor is kedvesen mosolyogsz rá, nehezen tudnak kihozni a béketűrésedből. Könnyen kezeled a nehéznek tűnő helyzeteket, nyugodtságoddal nagyon sok barátra teszel szert. Tisztában vagy vele, hogy nem kell olyan vitákban részt venned, melyek jelentéktelen dolgokról szólnak.

Ha a 4-es kártyát választottad:

Nyugodt, és mély érzésű ember vagy. A zajos társasággal ellentétben inkább a magányos pillanatokat szereted jobban. Ilyenkor sokkal jobban tudsz töltekezni, soha nem unatkozol egyedül. Tele vagy szenvedéllyel, és szeretettel, tisztán, és őszintén éled az életed. Leginkább a saját otthonod védelmében érzed a legjobban, és legteljesebbnek magad.

Ezt már olvastad? Szeretnéd tudni a jövőt? Válassz ki egy tarot kártyát, és feltárul előtted az ismeretlen!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek