KuriózumA hüvelykujjad formája rendkívül sok mindent elárul a személyiségedről. A tiéd melyikre...

A hüvelykujjad formája rendkívül sok mindent elárul a személyiségedről. A tiéd melyikre illik az 5 közül?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egyes pszichológusok úgy vélik, hogy kapcsolat van bizonyos testi adottságok, sajátosságok, valamint a személyiségjegyek között.

A hüvelykujjad formája rendkívül sok mindent elárul a személyiségedről. A tiéd melyikre illik az 5 közül?

Most a hüvelykujj leggyakoribb 5 formáját ismerheted meg, majd nézz a sajátodra, és ha hasonlít valamelyikre az alábbiak közül, akkor megtudhatod, hogy milyen személyiségjegyek jellemzőek leginkább rád.

1. Ha a felső fele vastagabb az alsó felénél

Rendkívül ambíciós ember vagy, aki igyekszik mindig maximális teljesítményt nyújtani. Céltudatos vagy, aki szomjazik a sikerre. Azonban nem árt, ha néha az egyszerűbb dolgokra is odafigyelsz, időt szakítasz, mert van amikor a siker nem minden.

2. Ha az alsó fele vastagabb, a felső fele meg vékonyabb

Elvarázsolnak az apró, egyszerű, kis dolgok. Olyan dolgokban is örömödet leled, amelyet más észre sem vesz, vagy az élet természetes velejárójának tart. Néha túl sokat gondolkozol, és a logika útját követed, ezért a szerelemben van amikor későn lépsz. Éppen emiatt vedd könnyebben, lazábban az életed, és ne félj kimutatni mások felé az érzelmeidet.

3. Ha a hüvelykujjad teljesen arányos

Összhangban vagy magaddal, benned van a Yin és a Yang is. Egyszerre gondolkodsz logikusan és irracionálisan. Szeretsz viszont terveket készíteni és azokhoz is tartod magad. Azért nem árt, ha kissé a spontán életre is hangsúlyt fektetsz, mert egy kaland rendkívül felpezsdítheti az életedet.

4. Rugalmas, kifelé hajló hüvelykujj

Nyitott, szabad vagy, aki számos nehéz helyzetet élt már át, és túl. Nagyon érdekelnek a hírek, az új információk, de az emberek kevésbé, pedig nem ártana feléjük is nyitni, mivel ha nem ismernek téged, nem tudják, hogy miként szerezhetnek örömet neked.

5. Befelé hajló hüvelykujj

Az ígéretedet mindig betartod, mert egyenes, őszinte, megbízható ember vagy, akire lehet számítani. Lojális vagy a barátaidhoz, és magabiztosan hozol döntéseket. Néha azonban makacs tudsz lenni, és kevésbé vagy befogadó az új dolgokkal szemben, pedig az újdonságok között is számos remek és hasznos találmány van.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek