Lehet, hogy elsőre furcsa gondolatmenetnek tűnik, de óriási különbség van a helyes pasi meg becsületes férfi között. Sok évbe telik amíg valaki helyes pasiból becsületes férfivá válik.

Te melyik táborhoz tartozol?

1. Egy becsületes férfi úgy cselekszik, hogy közben nincsenek elvárásai. Úgy visz el moziba, étterembe, hogy semmit nem vár el cserébe a hölgytől. Ezzel szemben a helyes pasik mindig valamilyen jutalmat várnak a kedvességükért cserébe.

2. Egy becsületes férfi mindig elmondja a kendőzetlen igazságot. Pontosan azt fogja elmondani neked, ami a valóság. A helyes pasik pedig csak kerülgetik a forró kását, nehogy az igazsággal kellemetlen helyzetbe kerüljenek.

3. Egy becsületes férfinak erős karaktere van, amelyet teljes mértekig fel is vállal. A helyes pasik meg csak arra játszanak, hogy a hírnevüket fenntarthassák.

4. Egy becsületes férfi mindig nyílt lapokkal játszik és őszintén elmondja a szándékait. Ragaszkodik a határaihoz, de ezekről pontos felvilágosítást is ad a kiszemelt hölgynek. A helyes pasik ezzel szemben úgy csűrik a szálakat és úgy helyezik előtérbe az érdekeiket, hogy közben a kiszemelt hölgy csak azt láthassa, hogy milyen tökéletes pasit sodort az élet mellé.

5. A becsületes férfiak pontosan tisztában vannak önmagukkal és nincs szükségük mások megerősítésére, míg a helyes pasik folyamatosan a visszaigazolásokat keresik.

6. Egy becsületes férfi mindig annyi figyelmet fordít a kedvesére, hogy az már ne tűnjön tolakodásnak, de a nő érezze, hogy fontos számára. Míg a helyes pasik olykor megpróbálnak kisfőnököt játszani és irányítani a kiszemeltjüket.

7. A becsületes férfiak a saját életük kovácsai, míg a helyes pasik a legtöbbször csak sodródnak az árral.

8. Egy becsületes férfi csak olyan ígéreteket tesz, amelyeket be is tud tartani. A helyes pasik pedig fűt-fát összeígérgetnek.

9. A becsületes férfiak tiszteletben tartják mások gondolatait, és érzéseit, meg ez a tulajdonság teljességgel hiányzik a helyes pasikból, azt hiszik csak ők vannak a világon.

10. Egy becsületes férfi mindig bocsánatot kér, ha hibázik, míg a helyes pasik úgy vélik a bocsánatkérés a gyengék kenyere.

A világunknak sokkal több becsületes férfira lenne szüksége, így uraim, törekedjünk arra, hogy idővel a hátunk mögött hagyjuk helyes pasi imázst.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.