KuriózumA fiatal pár szerint babájuk szelleme kísérti őket, sok bajt hozott már...

A fiatal pár szerint babájuk szelleme kísérti őket, sok bajt hozott már rájuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 37 éves Lee és az 52 éves Linzi Steer a Dél-Yorkshire állambeli Rotherhamban a saját lakásukban nyitották meg a Kísértetjárta Tárgyak Múzeumát. Úgy gondolják, hogy az egyik baba rejtélyes negatív energiák birtokában van, és miatta szenvedtek autóbalesetet, de minden bizonnyal Linzi titokzatos betegségéhez is köze lehet.

Linzi arról számolt be, hogy egyik nap, amikor a múzeumban volt, mintha egy erős kéz ragadta volna meg a nyakát hátulról, de közben tisztában volt vele, hogy egyetlen emberi lény sem tartózkodik a lakásban.

A nő elmondása szerint azt is látta, hogy a szoba egyik sarkából a másikba “átrepültek” a tárgyak. A Kísértetjárta Tárgyak Múzeumában megtalálható az Annabelle horrorfilmben szereplő rongybaba tökéletes mása, Linziék pedig meg vannak győződve róla, hogy az ő babájukba “bújt” az eredeti szelleme.

Fotó: Facebook

Linzi és Lee 2016-ban egy online társkereső oldalon ismerkedett meg, közös érdeklődési területük hozta össze őket, mégpedig a paranormális jelenségek. A múzeumot 2018 márciusában nyitották meg, és 2019-ben, pontosan Halloween napján házasodtak össze.

“25 évvel ezelőtt láttam először szellemet. Egy göndör hajú nő jelent meg a teremben, ahol voltam, majd egyszercsak átsétált a nyitott ajtón. Egyáltalán nem ijedtem meg, nagyon nyugodt voltam. Már egész kiskoromtól nagyon érdekeltek a földönkívüliekről szóló történetek, és paranormális jelenségek. Viszont a babánk, amelyik pontosan olyan, mint Annabelle, nagyon megijesztett” – mesélte Linzi.

A múzeumban lakó Annabelle baba pontosan úgy néz ki, mint az eredeti Annabelle, sőt, ugyanabban a gyárban készítették mindkettőt. Linzi úgy érzi, hogy az Annabelle-jét gonosz szellem szállta meg, és ezért szenvedett autóbalesetet, sőt a rejtélyes betegségét is neki köszönheti.

Annabelle csak bajt hozta a házaspárra

“Amikor a baba megérkezett a múzeumba, nagyon rosszul lettem. Iszonyatos gyomorfájdalmam volt, és a vizsgálatok semmit sem mutattak ki. Kétszer volt szinte autóbalesetem, ami szintén nagyon misztikus körülmények között történt. Ezek a furcsa dolgok azóta történtek, amióta Annabelle hozzánk került” – mesélte a nő.

Többször előfordult az is, hogy Annabelle egyszerűen “meglépett” az üveges vitrinszekrényből. A feltűnő pedig az volt, hogy egyáltalán nem úgy esett ki, mint arra számítani lehetett volna: a feje ugyanis sokkal nehezebb, mint a teste, vagyis el kellett volna húzza. A baba pedig valósággal talpra állt.

“Egyik nap szó szerint megragadta a tarkómat. Annyira fájt, hogy legszívesebben kifutottam volna a szobából, de nem tudtam. Alapjában véve nem szoktam félni a szellemektől. Van egy elmélet, mely szerint, ha félsz, azt a szellemek is megérzik. Egyelőre még elviselhető, de, ha rosszabbodnak a dolgok, megfontoljuk, hogy démonológusoktól kérjünk segítséget” – mondta a nő.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek