BlogA férjet zavarta, hogy míg ő dolgozik, addig a felesége egész nap...

A férjet zavarta, hogy míg ő dolgozik, addig a felesége egész nap otthon ül. Egyik nap azonban megdöbbentő dolog történt

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy életre szóló lecke következik, amelyet minden férfinak kötelező elolvasni.

hazasok

Egy férfinak elege lett abból, hogy minden egyes nap el kell mennie dolgozni, miközben a felesége otthon marad. Azt szerette volna, hogy az asszony tudja, mit jelent férfinek lenni, egész nap dolgozni, így Istenhez a következőképpen fohászkodott:

„Drága Istenem… minden reggel munkába indulok, ahol 8 órát kell dolgozzak azért, hogy legyen pénzünk. Eközben a feleségem egész nap odahaza lazít. Engedd, hogy egy napra a bőrömbe bújjon, hogy megtapasztalja, mit is érzek. Ámen.”

Az Isten meghallgatta a férfi kérését, és teljesítette is a kívánságát.

Reggel az emberünk a felesége testében ébredt fel. Gyorsan lezuhanyozott, reggelit készített a párjának, felébresztette a gyerkőcöket, felöltöztette, nekik is reggelit adott, tízórait csomagolt, és autóval elvitte őket az iskolába.

Útban hazafele, kivette a ruhákat a tisztítóból, megállt a bankba, hogy befizesse a számlákat, utána elment bevásárolni, hogy legyen miből ebédet, vacsorát készítsen. Mikor hazaért, kitakarította a macskaalmot, kivitte a kutyát sétálni, utána ismét irány a zuhany, hogy felfrissüljön.

Mire kilépett a zuhanyzófülkéből, 13 órát mutatott az óra, beágyazott, beindította a mosógépet, eközben pórszívózni kezdett, majd portörlés következett, felmosás és a koszos edények elmosogatása zárta a sort.

Ezután a gyerekek után ment az iskolába, ebédet adott nekik, és segített a házi feladatokat megoldani. Kiteregetett, és kivasalt pár inget. 16.30-kor nekifogott a vacsora elkészítésének: krumplit pucolt, betette sülni a csirkét, és a zöldségeket is előkészített a salátához.

Mikor a család megvacsorázott, elpakolt az asztalról, elmosogatott, megfürdetette a kicsiket, majd lefektette. Körülbelül este 9 órára mindent letudott, így ő is ágynak indult, ahol várta a párja, akik egy kis romantikára vágyott, így beadta a derekát.

A következő reggel a feleség testébe bújt férj arra ébredt, hogy az ágy mellett térdel és imádkozik: „Istenem, nem tudom mit képzeltem magamról. Nem hiszem el, hogy irigykedtem a feleségemre, aki egész nap itthon ült. Kérlek, hadd kaphassam vissza a testemet.”

Az Isten a következőket mondta: „Fiam, tudom, hogy megtanultad a leckét, és azt is tudom, hogy nagyon türelmetlenül várod, hogy visszakaphasd a tested. Azonban erre 9 hónapot kell várnod. A tegnap este ugyanis teherbe ejtettek.”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek