Kuriózum„A férjem meghalt álmában, néhány nappal azután, hogy megtudta, hogy terhes vagyok”

„A férjem meghalt álmában, néhány nappal azután, hogy megtudta, hogy terhes vagyok”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy ausztrál nő megosztotta a gyászát, miután a férje váratlanul meghalt álmában, alig néhány nappal azután, hogy kiderült, babát várnak.

Shannen Rissel és férje, Connor öt éve voltak együtt, amikor tavaly szeptemberben összeházasodtak. Connor azonban 2023 januárjában váratlanul meghalt álmában, így még az első házassági évfordulójukat sem ünnepelhették meg.

Connor az idén töltötte volna be a 30 évet, és augusztusban lett volna édesapa.

„Nemcsak egy férjet, egy testvért, egy barátot, hanem egy leendő apát is elveszítettünk” – állt a GoFundMe oldal leírásában, amit Connor szerettei hoztak létre.

„Connor idén lett volna 30 éves, először lett volna apa, és most ünnepelte volna az első házassági évfordulóját. Nagyon nehéz megérteni, miért történt ez, hiszen olyan hirtelen történt, és hatalmas sokkot jelentett mindenkinek, aki ismerte őt.”

Shannen szintén megosztott egy személyes üzenetet: „A legmélyebb fájdalommal a szívemben írom ezeket a szavakat. A férjem, Connor tegnap reggel váratlanul elhunyt álmában. Connor volt életem szerelme, ő volt a legjobb férj, és a legjobb barát. Idén augusztusban lett volna apa. Az első Rissel babát vártuk, és ő annyira izgatott volt, hogy megossza ezt mindenkivel.

Imádott szörfözni, a vízben lenni a strandon és kávézni. Hihetetlenül jó volt vele utazni. Szeretett nevetni a barátokkal és a családdal, olyan érdekes életet akart élni, amire büszke lehet, és mindig új dolgokat próbált ki. Keményen dolgozott, szeretett kreatív lenni, imádta a zenét és teljes szívét odaadta azoknak, akiket szeretett.

Hatalmas lelke volt, empatikus volt és mindig törődött a körülötte lévő emberekkel. Egy volt a millióból, és nagyon büszke vagyok rá, hogy a felesége lehettem, és 5 évet és 4 hónapot tölthettem vele.

Örökké őrizni fogom a közös emlékeket, és a hátralévő napjaimat azzal töltöm, hogy megpróbálok sokkal inkább olyan lenni, mint ő. Amikor pedig üdvözlöm a kisbabánkat ezen a világon, olyan emberek fogják körülvenni, akik szerették Connort. Az emléke tovább él majd. Senki sem tud felkészíteni arra a tehetetlenségre, amit akkor érzel, amikor elveszítesz valakit, akit szeretsz” – írta Shannen az adománygyűjtő oldalon.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek