KuriózumA férfiak bevallották, miért találják ellenállhatatlannak az idősebb nőket

A férfiak bevallották, miért találják ellenállhatatlannak az idősebb nőket

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Miért találják vonzónak az idősebb nőket a férfiak?

Az általános vélekedés szerint az ideális párt egy idősebb férfi és egy kicsit fiatalabb nő alkotja. Ha ez a dolog megfordul, vagyis a nő az idősebb, akkor a világ, a társadalom egy kicsit felháborodik. Szerencsére napjainkban egyre nyitottabbak az emberek, és nem tulajdonítanak olyan nagy jelentőséget a korkülönbségeknek.

Most egy kicsit lerántjuk a leplet, és betekintést kapunk, hogy miért találják vonzónak a férfiak az idősebb nőket!

1. Egy idősebb nő határozottabb

Az idősebb nő mindig tudja, hogy mit akar, és nem pazarolja energiáját felesleges dolgokra. A fiatalabb hölgyek egyik párkapcsolatból a másikba mennek, drámaként tekintenek a nehézségekre. Az idősebb nő arra törekszik, hogy jobbá tegye a saját és a szerettei életét. Egy férfi értékeli a nyílt beszédet, a tiszta és tudatos párkapcsolatot.

2. Egy idősebb nő többet tud az életről

Egy idősebb nő több élettapasztalattal rendelkezik, több kapcsolaton van túl, így számos dolgot tanulhat tőle a fiatalabb férfi. Segít a férfinak, hogy reálisabban és érettebben szemlélje az életet. Rávezeti a férfit, hogy jobban megismerje a valódi természetét, és motiválja a céljai elérésében.

3. Arra készteti a férfit, hogy más szemszögből nézze a dolgokat

Egy idősebb nő mellett a férfinak nagyobb a fejlődési lehetősége, jobban megérti a saját érzéseit. Vele mindig őszinte lehet a férfi, elmondhatja, hogy mit érez, nem kell játszmákat folytatni. Az őszinteség segít az érett, felnőtt kapcsolat fenntartásában.

4. Az idősebb nő magabiztos és független

Egy fiatalabb hölgy számára még mindig fontos, hogy a középpontban legyen, egy idősebb nő viszont köszöni szépen, jól érzi magát a saját bőrében. Nem akar senkinek semmit bebizonyítani, és nem vár a jóváhagyásra. Jól érzi magát a világban. Magabiztos, és éppen ezért mágnesként vonzza a pozitív embereket és helyzeteket.

5. Érzelmileg érettebb

Sokkal több az élettapasztalata egy idősebb nőnek, több dolgon ment már keresztül. Tudja irányítani az érzéseit és reakcióit, mellette soha nem unalmas az élet, hiszen tisztában van vele, hogy mitől érzi jól magát, és arra áldoz is. Tud szórakozni, és ő maga is egy szórakoztató személyiség.

6. Kifinomult érzéssel rendelkezik

Egy fiatal hölgy vakmerő és energikus, de sok férfi pontosan azért a nyugalomért rajong, ami egy idősebb nőből árad. Egy idős nő imádja a harmonikus tevékenységeket: olvas, kertészkedik, kézműveskedik, fest, kellemes zenét hallgat, tornázik.

7. Pénzügyileg stabil

A férfiak minden életkorban anyagi biztonságra törekednek, éppen ezért imádják azokat a nőket, akik jól állnak anyagilag, és tisztában vannak vele, hogy mit akarnak az életben. Az idősebb nők nagyrészének már jól megalapozott karrierje és anyagi egzisztenciája van.

8. Jól tud főzni

Egy idősebb nő már elsajátította a főzés tudományát, bármit képes elkészíteni a semmiből, és ráadásul nagyon ízletesen. Egy fiatal nő inkább házhoz rendel, vagy étteremben étkezik, az idősebb nő nagy hangsúlyt fektet az egészséges, teljes értékű táplálkozásra. A férfiakat, mint tudjuk, a gyomruknál lehet megfogni!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek