KuriózumA férfi valósággal sokkot kapott, amikor először találkozott fia menyasszonyával, és rájött,...

A férfi valósággal sokkot kapott, amikor először találkozott fia menyasszonyával, és rájött, hogy már ismeri őt

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 45 éves Kenneth elképedt, amikor először találkozott fia, Richard menyasszonyával, Ashley-vel, és felismerte benne a lányát, aki egy házasságon kívüli viszonyból született. Ashley azzal fenyegetőzött, hogy leleplezi Kenneth hűtlenségét, és pénzt követelt a hallgatásáért cserébe, Kenneth pedig szélsőséges módszerekhez fordult, hogy megőrizze a titkot, ezzel azonban végül tönkretette a családját.

Amikor Richard először vitte el menyasszonyát a szüleihez, hogy bemutassa őt nekik, az apja, Kenneth, döbbenetes felismerést tett. A fiatal nőben saját lányára ismert, aki egy Sarah nevű nővel való viszonyából származott. A férfi 23 évvel korábban lépett félre, de véget vetett a viszonynak, és fizetett a nőnek, hogy megőrizze a titkát.

Néhány hónappal azelőtt, hogy Richard bemutatta volna a menyasszonyát, Ashley megkereste az apját a közösségi médiában, de Kenneth nem volt hajlandó tudomást venni róla, és letiltotta, hogy többé ne tudja vele felvenni a kapcsolatot.

Amikor megpillantotta Ashley-t az ajtóban, Kenneth azonnal felismerte őt, és annyira megdöbbent, hogy véletlenül majdnem kicsúszott a száján az igazság: „Ismerem őt!” – mondta.

Mielőtt azonban a családja magyarázatot kérhetett volna, Ashley közbelépett, és akarattal kiejtette a kezéből az ajándékba hozott tortát, egyenesen jövendőbeli anyósa, Marai lábára. Ezzel néhány percre elterelte a figyelmet a témáról, és figyelmeztette az apját, hogy vigyázzon arra, mit mond legközelebb.

Amikor a felesége végül megkérdezte, honnan ismeri Ashley-t, Kenneth már összeszedte magát annyira, hogy előálljon egy hazugsággal, és azt mondta, egyszerűen csak összetévesztette őt valakivel. Később, miközben Richard az édesanyjával a húst sütötte a vacsorához a kerti grillsütőn, Kenneth elbeszélgetett Ashley-vel a konyhában. „Mit keresel itt? Hogy randevúzhatsz a bátyáddal? Rosszul vagyok, ha csak belegondolok” – támadt rá törvénytelen lányára.

Ashley elmondta, hogy az anyja 5 éves korában árvaházba adta őt, mert nem tudta eltartani, és néhány évvel később, amikor Ashley 8 éves volt, meghalt. Ezután közölte az apjával, hogy ha nem fizet neki 300 ezer dollárt két héten belül, mindent elmond a feleségének és a fiának.

Kenneth rettegett attól, hogy igazság kiderülhet, ezért gondolkozni kezdett a megoldáson. Végül kétségbeesett lépésre szánta el magát, és gengszterek segítségét kérte. 10 ezer dollárt fizetett nekik azért, hogy ráijesszenek a lányára, de hangsúlyozta, hogy semmiképpen ne bántsák őt.

Bár azt hitte, ezzel minden gondja megoldódott, másnap meglátogatták az általa felbérelt gengszterek, és megfenyegették őt. Kiderült, hogy Ashley jobb ajánlatot tett nekik: „Most 300 ezer dollárral tartozol neki, és ugyanennyivel nekünk. Ha a megbeszélt időpontig nem lesz meg a pénz, nos, tudod annak mi az eredménye, és felismerjük a feleségedet meg a fiadat” – mondták.

Kenneth ekkor újabb kockázatos tervvel állt elő, hogy pénzhez jusson. A férfi egy autószervizben dolgozott könyvelőként, és elhatározta, hogy innen szerzi be a pénzt. A tulajdonos 19 éves fia, Tyler, tanoncként szintén a műhelyben dolgozott, de Kenneth soha nem kedvelte őt, és folyton vitába keveredtek. Aznap délután, amikor a gengszterek megfenyegették, megkérte Tylert, hogy nézze meg az autóját, mert úgy érzi, ráférne némi javítás. Tyler egy ideig ugyan gúnyolódott azon, hogy az autónak és a tulajdonosnak is egy múzeumban lenne a helye, de végül vállalta, hogy másnap reggelre átnézi a kocsit.

Kenneth megbizonyosodott róla, hogy a műhelyben többen is fültanúi legyenek a beszélgetésüknek, majd otthon is beszámolt a helyzetről, miközben végig szidta a főnöke fiát: „Az a kölyök az idegeimre megy. De jobb, ha rendesen végzi a munkáját, és nem az én kocsimon tölti ki a dühét” – panaszolta a feleségének és a fiának.

Aznap éjjel, amikor a családja már aludt, Kenneth magához vett néhány szerszámot, és beosont az autószerelő műhely parkolójába. Felnyitotta a motorháztetőt, és lecsavarta a fékfolyadékot szállító tömlőt. Úgy számította, hogy másnap, amikor elmegy az autóért, hazafele kisebb balesetet szenved a meghibásodott fék miatt, és mivel már mindenki tudta, hogy Tyler dolgozott az autóján, nyugodtan megvádolhatja őt, és hatalmas kártérítést követelhet, amit a főnöke biztosan megfizet majd, hogy a fia ne kerüljön börtönbe. Az így kapott pénzből pedig ki tudja fizetni Ashley-t és a gengsztereket.

Megkönnyebbülve ment haza, másnap reggel azonban sokkoló hír fogadta, amint kilépett a nappaliba. A felesége a telefonkagylót szorongatta, és keservesen zokogott. Amikor megkérdezte tőle, mi történt, Maria azt mondta: „Richard. Elment a kocsidért, hogy ne veszekedj megint Tylerrel. Most hívtak a rendőrök. Richard balesetet szenvedett az autópályán és még a helyszínen meghalt.”

Kenneth terve borzalmas tragédiába fulladt, és ahelyett, hogy megszabadult volna a kezdeti problémától, elveszítette a fiát.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek