KuriózumA férfi titokban megházasodott, hogy örökbe fogadhassa 4 unokaöccsét, miután a gyerekek...

A férfi titokban megházasodott, hogy örökbe fogadhassa 4 unokaöccsét, miután a gyerekek édesanyja meghalt

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Amikor egy nő a szülés után meghalt, három fiatal fiút és egy újszülöttet hagyott hátra. A nagybátyjuk volt az egyetlen közeli hozzátartozójuk, de a gyámság megszerzése nem volt egyszerű, mert a nő végrendelet nélkül hunyt el.

Bryndon és Chloe Hill a Missouri állambeli St. Louisból nem volt hétköznapi pár. Fiatalok voltak és szerelmesek, ugyanakkor aranyból volt a szívük, és őszintén törődtek másokkal, különösen a gyerekekkel.

A gyerekek elveszítették az édesanyjukat

2019-ben egy fiatal anya, Brittany, életet adott negyedik gyermekének, egy kisfiúnak. Nagyon boldog volt, hogy újra anya lehet, és alig várta, hogy felnevelhesse négy kisfiát.

Brittany terhesen

De a családot ekkor váratlan tragédia sújtotta. Bár a kórházi személyzet többször is megerősítette a nő hozzátartozóinak, hogy minden rendben lesz, Brittany nem sokkal a szülés után tragikus módon elhunyt.

Amikor a gyerekek megtudták, hogy az édesanyjuk nem tér vissza hozzájuk, teljesen összetörtek.

Az odaadó nagybácsi

Brittany testvére, Bryndon a végsőkig mellette maradt, és mindent megtett annak érdekében, hogy megvigasztalja unokaöccseit. Bryndon menyasszonya, Chloe is hatalmas támogatást jelentett, aki mindig is nagyon szerette vőlegénye családját.

Amikor Bryndon megtudta, hogy a nővére meghalt, tudta, hogy gondoskodnia kell a gyerekekről. Ő volt az egyetlen rokonuk, és nem hagyhatta őket magukra. Mielőtt azonban bármit is tett volna, meg akarta tudni, hogy vélekedik minderről Chloe.

Árván maradtak a testvérek

A fiúk otthonra találtak

Chloe anyja, Sherri Brown elmondása szerint Bryndon azt mondta a menyasszonyának, hogy tisztában van vele, hogy a nő nem erre vállalkozott, amikor megismerkedtek. Chloe válasza azonban egyértelmű volt: „Persze, hogy erre vállalkoztam. Ez a család.” Sherri ezenkívül hozzátette:

„Amikor először láttam, ahogy Chloe magához öleli a babát, jó érzés volt ránézni a lányomra, és látni, hogy azt gondolja: Ez most már az én gyerekem.”

Brittany gyermekei szerették a nagybátyjukat és a menyasszonyát, és szerettek volna velük lenni édesanyjuk halála után. A gyámság megszerzése azonban nem volt egyszerű, mert Brittany végrendelet nélkül halt meg.

A testvérek családra leltek

Végre örökbe fogadhatták a gyerekeket

Chloe és Bryndon gyorsan cselekedett, és titokban összeházasodtak, hogy elintézhessék az összes papírmunkát, és hazavihessék a fiúkat. Chloe apja, Danny Brown azt mondta:

„Jaymondnak, a második fiúnak, sarlósejtes vérszegénysége van, tehát ha belázasodik, azonnal kórházba kell mennie.”

A Hill házaspár végül örökbe fogadta a gyerekeket, és izgatottan várták, hogy új életet kezdjenek együtt. De Bryndont még mindig nyugtalanította valami.

Bryndon családja korábban hajléktalan volt, nehéz életük volt, és a férfi nem akarta, hogy Chloe és a gyerekek ugyanezeket a nehézségeket éljék át. Ezért a barátaik létrehoztak nekik egy GoFundMe oldalt, hogy adományokat gyűjtsenek a család számára.

De nem ez volt az egyetlen segítség, amit kaptak. A KMOV4 Surprise Squad 2020 decemberében karácsonyi ajándékokkal és meglepetésekkel felpakolva látogatta meg a hattagú családot.

Chloe és Bryndon elképedve látták, mennyi ajándékkal, többek között finomságokkal és pelenkákkal, látta el őket a tévécsatorna stábja. Sőt, a tetőt is megjavították, és segítettek összegyűjteni 5 ezer dollárt a GoFundMe oldalon.

A Hill család meghatottan fogadta a meglepetéseket, és megköszönték szeretteiknek, valamint a közösség tagjainak a rengeteg támogatást.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek