Kuriózum“A feleségem lepihent egy kicsit, és többé sosem kelt fel!”

“A feleségem lepihent egy kicsit, és többé sosem kelt fel!”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Patrick O’Sullivan felesége, a 65 éves Geraldine tavaly agyvérzés következtében hunyt el. A férfi azt mondja, hogy Geraldine utolsó cselekedete segítette át őt a borzasztó gyászon.

A dél-walesi Merthyr Tydfil egykori ápolónője szervdonorként veséjét és máját adományozta.

“Halála napján a délelőtti órákban még semmi különöset nem érzett, egész nap kint voltunk vásárolni, és amikor hazajöttünk, úgy döntöttünk, megiszunk egy csésze teát a kertben. Geraldine-nak azonban erősen kezdett fájni a feje, éppen ezért bevett egy fájdalomcsillapítót és lefeküdt a kanapéra. Néhány perc múlva erős roham tört rá, ezért értesítettem a 999-et, így 20 perc múlva a Cardiff-i kórházba szállították” – mesélte Patrick.

A CT-vizsgálat után kiderült, hogy Geraldine két agyvérzést szenvedett egymás után, így sajnos az életét már nem tudták megmenteni.

Geraldine és Patrick már évek óta feliratkoztak a hivatalos szervdonor listára, így halála után tulajdonképpen “életet mentett”. Geraldine a veséjét és a máját adományozta, a temetésén pedig egy piros virágokból készített szívet helyeztek a koporsójára, amelyen a következő felirat szerepelt: „Új reményt adtál, mindannyian büszkék vagyunk rád.”

A rettenetes tragédia után egyetlen dolog nyújtott némiképp vigaszt Patrick számára, mégpedig az, hogy elhunyt felesége szervei életeket mentenek meg.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek