Kuriózum"A feleségem felbérelt egy bérgyilkost, ezért megrendeztem a saját halálom, hogy börtönbe...

„A feleségem felbérelt egy bérgyilkost, ezért megrendeztem a saját halálom, hogy börtönbe juttassam”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ramon Sosa azt hitte, hogy az egész csak egy vicc, amikor az egyik barátjától megtudta, hogy az elhidegült felesége 2,000 dollárért felbérelt egy bérgyilkost, hogy tegye őt el láb alól. De amikor a szóban forgó barátja mélyen a szemébe nézett és azt mondta: „Ez a nő téged meg akar ölni!” tudta, hogy ez már nem játék.

Mr. Sosa ezek után gyötrelmek és a nyakába szakadt félelem közepette megpróbált úgy viselkedni a feleségével, mintha mit sem tudna a piszkos tervéről. Ami pedig ezek után történt, az egy őrült sztori, amely arról szól, hogy a férfi hogyan rendezte meg a saját halálát, annak érdekében, hogy lebuktathassa a feleségét a hatóságok előtt.

A terv olyannyira jól sikerült, hogy amikor a férfi holttestét ábrázoló kép a feleség kezébe jutott, a nő nevetni kezdett a férfi (megrendezett) halálán.

A hatóságok megtettek mindent, hogy Mariát, a feleségét 20 évre a rácsok mögé csukják, de az azóta újra boldog párkapcsolatban élő Ramon Sosa azzal a tudattal él, hogy felesége szabadulása után bármikor találkozhat a nővel.

Az 55 éves egykori bokszoló így nyilatkozott: „Egy kicsit aggályos, hogy mi történhet a szabadulása után. De konzultáltam a hatóságokkal és elmagyarázták, hogy hogyan fognak a dolgok működni. Nem hiszem, hogy újra próbálkozna, de ha bármi is történne, azonnal visszakerül a börtönbe.”

Ramon Sosa bevallotta, hogy amikor először meglátta Mariát egy éjszakai klub táncparkettjén, Houstonban még 2007 folyamán, le sem tudta venni a szemét róla. Egész éjszaka együtt mulattak, és a kezdeti időszakban Sosa elhalmozta Mariát figyelmességekkel, ajándékokkal. A mexikói születésű Maria, a vízuma lejárta után véglegesen amerikai állampolgárrá vált, miután 2010-ben Ramon Sosa elvette őt feleségül.

Ám a menyegző napján a lány anyja különös dolgot mondott Ramonnak: „Ő mostantól a te bajod.”

Az évek múltával a kettejük viszonya kezdett elmérgesedni, ugyanis az asszony pletykákat kezdett terjeszteni az uráról, amelyben egy alkoholista bántalmazónak próbálta meg beállítani.

A pár annál az edzőteremnél dolgozott, ahol Ramon Sosa fiatalokat tanított bokszolni, ám 2015-ben Maria meglepő dologgal állt Ramon elé: el akart válni!

Habár továbbra is egy lakásban laktak, Ramon Sosa a földszintre kényszerült, míg Maria az anyjával és az előző párkapcsolatából származó gyerekével az emeleten laktak. Ramon Sosának már volt egy előző felesége, akitől a gyerekei már nagykorúak és teljesen külön éltek apjuktól.

A különválás egyre fokozódott, és Sosa úgy érezte, hogy a válóper után teljesen külön folytatják útjaikat.

Ám időközben Maria másban mesterkedett. Szerencsére a tervét, mely szerint 2000 dollárért felbérelt egy fejvadászt, hogy kivégezze a férjét, Ramon Sosa egyik jóbarátja kihallgatta és gyorsan a férfi tudtára adta. A nő egy mexikói családot bérelt fel, akik emberek likvidálásával keresték a kenyerüket.

„Amikor elmondta nekem, azt hittem csak viccel, nem hittem neki.”

„Emlékszem, hogy haza kellett mennem, hogy láthassam az arcát, miközben fortyogtam a dühtől. Bementem a szobámba, ledőltem az ágyra és csak azon tűnődtem, hogy most mihez kezdjek? Hogyan közeledjek feléje, amikor tudom, hogy holtan akar látni?”

A férfi végül túljárva felesége eszén eljuttatott egy telefont Mariához, amelyen tarthatta a felbérelt bérgyilkosokkal a kapcsolatot, de mindeközben a vonal túlsó végén ő maga volt álcába burkolódzva.

A terhelő bizonyítékokként begyűjtött üzenetváltások után Ramon Sosa a rendőrség segítségét kérte, ám a hatóságok azt tanácsolták neki, hogy ennél több bizonyíték megszerzése szükséges ahhoz, hogy az esküdtek egyértelműen az ő igazára álljanak, így arra biztatták a férfit, hogy rendezze meg a saját halálát, hogy Maria egyértelműen lebukhasson.

A terv az volt, hogy a Ramon holttestét ábrázoló fényképet megmutatják a nőnek, aki majd a reakciói révén elárulja magát és a tervét. Erre azért volt szükség, mert fiatal édesanya lévén, esélyes volt, hogy az esküdtek megsajnálják, és a férfi elveszti az ügyet.

Ramon Sosa vérző sebbel a fején egy gödörben fekve került a képen ábrázolásra, s amikor a nő által „felbérelt” gyilkos megmutatta ezt a képet Mariának, a nő felnevetett és a bére mellé még adott egy 1,000 dollár értékű díjat.

A bizonyítékot látván másnap a hatóságok az edzőteremnél csaptak le a nőre és 2016-ban 20 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték.

„Csak álltam a tárgyalóteremben és azon gondolkodtam, miért történt ez velem? Majd sokak meglepetésére azt mondtam, hogy megbocsájtok neki, de sosem fogom elfeledni, mire készült ellenem” – mondta a férfi.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek