KuriózumA 9 éves fiú nem fogadott szót az anyjának, de végül megmentette...

A 9 éves fiú nem fogadott szót az anyjának, de végül megmentette az életét!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egyik nap Kimberly Smith mellkasi fájdalmat érzett, de arra gondolt, hogy semmi komoly baja, biztosan hamar elmúlik. Az egyedülálló háromgyerekes édesanya a 4 hetes gyerekét nem akarta felügyelet nélkül hagyni, ezért nem igazán törődött azzal, hogy egyre erősebb nyomást érzett a mellkasán. Semmi mást nem akart, épp csak egy kicsit pihenni.

Szerencsére, amikor 9 éves fia hazatért az iskolából, és látta, hogy az édesanyja a fájó mellkasát fogja, tudta, hogy minél hamarabb cselekednie kell. Eszébe jutott, hogy mit mondott nemrég a tornatanár az osztálynak.

“Szerencsére nem olyan rég az egyik órán hívta fel a figyelmünket a tornatanár, hogy ha valaki így fogja a mellkasát, akkor egyből hívni kell a 911-et” – mondta a fiú. Az anya kezdetben tiltakozott, de aztán nem tudta lebeszélni róla a makacs kisfiút.

A 9 éves fiú nem fogadott szót az anyjának, de végül megmentette az életét!

“Arra gondoltam, hogy hallgatnom kellene rá, mert máskor általában nem ilyen kitartó és határozott” – mondta a hálás édesanya.

Később az orvosok azt mondták, hogy, ha az édesanyja nem hallgatott volna a kisfiára, akkor valószínű már nem élne.

Kimberly először a legközelebbi járóbeteg-rendelőbe ment, majd onnan a kórházba szállították, ahol a vizsgálatok után kiderült, hogy mindkét tüdején embólia van – írja a Huffpost.com.

A 9 éves fiú nem fogadott szót az anyjának, de végül megmentette az életét!

“Ez volt a legszörnyűbb dolog, amin eddig keresztülmentem. Összeszorul a szívem, ha arra gondolok, hogy mi lett volna nélkülem a gyerekeimmel” – írta Kimberley a GoFundMe oldalán, amelyet azért hozott létre, hogy ki tudja fizetni az orvosi kezelés költségeit.

“Nagyon fontos, hogy a vérrögök kialakulásának esélyét soha ne hagyjuk figyelmen kívül. Nem akartam segítséget kérni, de most már tudom, hogy nagyon fontos, hogy odafigyeljünk testünk jelzéseire” – mondta az édesanya, aki hálás azért is, hogy a 9 éves Camdy mindenben a segítségére van.

“Könnybe lábbad a szemem, ha arra gondolok, hogy a gyerekeim mennyire törődnek velem” – mondta a nő a HuffPostnak.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek