KuriózumA 8 éves kislány megmentette apja életét - Éjszaka kiment vizet inni,...

A 8 éves kislány megmentette apja életét – Éjszaka kiment vizet inni, ekkor hallotta, hogy a férfi furán szuszog!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy nyolcéves kislány megmentette az apja életét, miután az éjszaka közepén hallotta, hogy az zihálva lélegzik.

Rochelle Ramsey egy igazi kis hős, hiszen neki köszönhetően derült ki, hogy az apja súlyos tüdőgyulladással küzd.

A nyolcéves kislány szeptember 16-án hajnali 3 órakor ivott egy pohár vizet, és felébresztette az édesanyját, a 37 éves Sheryl Oribinet, miután meghallotta, hogy az apja, a 38 éves Chris Ramsey nehezen kap levegőt.

Sheryl gyorsan kihívta a mentőket, és Chris-t, aki sclerosis multiplex-szel (MS) küzd, rövid idő alatt a legközelebbi kórházba szállították.

Chrisnek nagyon legyengült az immunrendszere, nem tud járni, ezért minden bizonnyal az az éjszaka végzetes lett volna számára, ha a lánya nem veszi észre, hogy milyen nehezen lélegzik.

„Rochelle beszaladt a szobába, és látta, hogy Chrisnek a fogai vacognak, nehezen lélegzik, és mint utólag kiderült, nagyon magas volt a láza. Emlékszem a mentős azt mondta, hogy nagyon gyorsan kórházba kell vinni. Ha Rochelle nem vette volna észre, hogy baj van, akkor nem éli túl. Rochelle nagyon boldog volt, amikor elmondtam neki, hogy megmentette az apja életét. Életem végéig nem felejtem el azt az éjszakát” – mondta Sheryl, Chris főállású gondozója.

Sheryl megmentette édesapja életét

„Nem hiszem el, hogy még élek, Rochelle az én „kis hősöm” – mondta Chris.

Chris-t 2018-ban diagnosztizálták SM-el, és időközben az állapota annyira leromlott, hogy most már csak egy elektromos kerekesszék segítségével tud közlekedni. Legyengült az immunrendszere, ezért bármilyen kisebb fertőzés akár végzetes lehet számára.

Az orvosok most szerencsére stabilizálták Chris állapotát, jelenleg oxigént és gyógyszeres kezelést kap, hogy minél hamarabb felépüljön a tüdőgyulladásból.

„Chris oxigénszintje nagyon leesett, és hirtelen megemelkedett a pulzusa. Félelmetes volt hallani, milyen közel került a halálhoz, de a kislányunk szerencsére megmentette az életét. Nagyon büszke vagyok rá!”

Chris három napot töltött a kórházban, majd hazaengedték, és most erős antibiotikumos kezelést kap, hogy minél hamarabb felépüljön.

Sheryl elmondta, hogy a férje jól van, és nagyon hálás az „őrangyalának”, aki a hazatérése óta szorgalmasan gondoskodik róla.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek