KuriózumA 74 éves menyasszony, és a nála 30 évvel fiatalabb vőlegény a...

A 74 éves menyasszony, és a nála 30 évvel fiatalabb vőlegény a 2021-es év „ifjú párja” Romániában

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Bármennyire is hihetetlen, íme egy újabb példa a szerelem kortalanságára. Egy romániai kisfaluban, ha viszonylag későre is, de egymásra talált egy 76 éves nő és a nála csaknem 30 évvel fiatalabb férfi. A köztük lévő szerelmet szinte lehetetlen volt számukra szavakba önteni, ezért aztán úgy döntöttek, hogy sorsukat egyesítik Isten színe előtt is.

A szerelmesek egyáltalán nem törődtek a falu véleményével és a menyasszony már alig várta, hogy magára ölthesse azt a fehér menyasszonyi ruhát, amit már több éve megvásárolt. A párnak egyetlen gondot csak az okozott, hogy nagyon nehezen találtak maguknak násznagyokat. Végül a falubeli pap tanácsát követve sikerült erre hajlandó embereket találniuk a nagy napra, és így végre összeházasodhattak.

Szerelmi történetük körülbelül négy évvel ezelőtt vette kezdetét, amikor a menyasszony férje meghalt. Ezután egyre sűrűbben kezdetek találkozgatni, hiszen a férfi egyre többet segített választottjának a ház körüli teendőkben. A falu népének is feltűnt mindez, de mindenki hallgatott egészen a múlt vasárnapig, amikor is az egész falut bejárta az esküvő örömteli híre.

A 74 éves menyasszony, és a nála 30 évvel fiatalabb vőlegény a 2021-es év „ifjú párja” Romániában

Arra a kérdésre, hogy miért tették meg ezt a lépést, a pár mindkét tagja azt válaszolta, hogy nem szerették volna bűnben élni a hátra levő életüket.

„A férjem halála óta együtt vagyunk… körülbelül fél évvel a szomorú eset után. Nos, eleinte mindenki rólunk beszélt, nem volt olyan ember a faluban, aki ne tudott volna a mi viszonyunkról. De ahogy az idő telt, az emberek elfogadták, és békén hagytak bennünket. A pap aztán meg folyton azt mondogatta, hogy házasodjunk össze, ne éljünk bűnben. Mi is szerettünk volna minél hamarabb megtenni, de nem találtunk násznagyokat a faluban. Végül férjem bátyja elfogadta a felkérést, és így vasárnap össze is házasodtunk” – mesélte a menyasszony.

A szertartást követően a fiatal pár és a meghívott vendégek a násznagyok portáján tartották meg a lakodalmat.

A 74 éves menyasszony, és a nála 30 évvel fiatalabb vőlegény a 2021-es év „ifjú párja” Romániában

„Kissé szégyellem magam. Most mit mondjak? Megcsináltam és vállalom. Találkoztunk és együtt maradtunk. Én nemrég érkeztem haza, ugyanis sokáig külföldön dolgoztam. A menyasszonyom mindig hűségesen várt rám… Most összeházasodtunk. Mindig is szerettem volna vőlegény lenni, és ő is nagyon szeretett volna menyasszonyi ruhába öltözni. És végre teljesült mindkettőnk vágya. Az esküvő után elmentünk és a násznagyok házában tartottuk meg a mulatságot, ünnepi asztal mellett, szalvétával, zenével… gyönyörű volt!” – mondta a 47 éves férj.

A jövőbeli tervekkel kapcsolatos kérdésre a házaspár azt mondta, hogy van néhány: „Hogy milyen terveink vannak? Be kell szereznünk a téli tüzelőfát és le kell vágnunk a disznót. Jó nagy, körülbelül 190 kilós lehet. A legfontosabb, hogy egészségünk legyen!” – mondták a fiatal házasok.

Forrás és fotók: BZI.ro

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek