KuriózumA 7 legfeltűnőbb tulajdonság, ami azt jelzi, hogy a nő már nem...

A 7 legfeltűnőbb tulajdonság, ami azt jelzi, hogy a nő már nem szerelmes

Nyereményjáték: Kattints ide és vidd el a főnyereményt a Filantropikum és a RIAVITA közös játékán!

Bármennyire is szeretnénk, a szerelem sajnos nem tart örökké, de az még nem feltétlenül kell a kapcsolat végét jelentse. A nők általában hamarabb esnek szerelembe, sokkal erősebben fejezik ki érzéseiket, és jobban igénylik a romantikát is.

Az alábbi 7 jel azonban arra utal, hogy a nő már nem szerelmes, és kezd ellaposodni a kapcsolat.

1. Nem féltékenykedik

A nők általában hajlamosak a féltékenykedésre. Ha úgy veszed észre, hogy a párod, aki korábban nagyon féltékeny volt, már egy ideje nem érdeklődik annyira irántad, akkor minden bizonnyal a szerelem kezd kihűlni.

2. Nem érdekli, mivel töltöd a szabadidődet

A kapcsolat elején soha nem hagyott békén, míg pontosan meg nem mondtad, hogy kivel és mivel töltöd az időd, amikor nem vele vagy. Úgy érzékeled, hogy az utóbbi időben, közömbös, fásult, és egyáltalán nem érdekli, hogy mit csinálsz.

3. Ritkábban válaszol az üzenetekre, hívásokra

Ha tudod, hogy elfoglalt, akkor teljesen normális, hogy nem válaszol az SMS-edre, vagy nem veszi fel a telefont. Viszont, ha nincs különösebb dolga, és mégsem válaszol, akkor gyanúra adhat okot, hogy már nem érdeklődik annyira irántad.

4. Már nem érdekli a közös hobbi

Régen mindig együtt mentetek kirándulni, túrázni, színházba, de egy ideje inkább egyedül vagy a barátnőivel megy szórakozni. Ha nem szívesen tölti veled az időt, érdemes átgondolni a dolgokat.

5. Nem tervez közösen

Háttérbe szorulnak az olyan típusú tervek, hogy mi lesz a következő 5 évben. Az addigi “mi” helyett már egy ideje csak “én”-ként beszél.

6. Visszautasítja a segítséget

Régen mindig örült neki, ha segítettél, de egy ideje inkább ő maga oldja meg a felmerülő problémákat, úgy tűnik, kezd kizárni az életéből. Lehet, hogy így próbálja csökkenteni a közös programok, együttlétek számát.

7. Már nem nevet a vicceiden

A kapcsolatotok elején nagyon humorosnak tartott, de egy ideje már nem nevet a vicceiden, sőt, mintha inkább idegesítenéd. Teljesen közömbösen hallgat, amikor vicces történeteket mesélsz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek