KuriózumA 40 év feletti férfiak nem tolerálják a következő 5 dolgot a...

A 40 év feletti férfiak nem tolerálják a következő 5 dolgot a nők viselkedésében

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az életkor előrehaladtával a férfiak világnézete és értékrendje megváltozik. Már nincs szükségük a szédítő szenvedélyre, az izgalomra, a játékokra vagy a lehetőségre, hogy megmutassák vadászösztönüket. Ezeket felváltja a nyugalom, a mértékletesség és a tapasztalat, amire az évek során tettek szert.

Most már nem megerősítésként van szükségük a nőkre, vagy azért, hogy színesebbé tegyék az életüket, hanem azért, hogy békés és harmonikus legyen az életük. Ezért az érett férfi nem tolerálja a következő viselkedésformákat és cselekedeteket a nőknél.

1. Olcsó manipuláció

Az érett férfi értékeli a nyugalmat. Ezért nem tűri el a nő trükkjeit, az indokolatlan dühkitöréseket, a hisztériát és az állandó veszekedést. Tanácsok, észrevételek és útmutatások arra vonatkozóan, hogyan élje az életét – a férfi már régen kinőtte ezeket.

Inkább elzárkózik attól a nőtől, aki felveszi az anya szerepet, nevelni próbálja, és megpróbálja ráerőltetni a véleményét. A nyugalom és a béke az, ami igazán megnyerhet egy érett férfit, nem pedig a veszekedés és a makacsság.

2. Összehasonlítás más férfiakkal

A nők gyakran alkalmazzák ezt a technikát, mert azt hiszik, hogy ha más, sikeresebb férfiakhoz hasonlítják a párjukat, azzal kiváltják a kívánt cselekvést. Egy érett férfinak azonban nincs szüksége ilyen párhuzamokra, mert úgy érzi, már elég nagy sikereket ért el, és nem tartja magát kevesebbnek a körülötte lévőknél.

Az ilyen összehasonlításokkal csak feldühíted és csökkented az önbecsülését, ami miatt a partnered vesztesnek fogja érezni magát.

3. Féltékenység – akár okkal, akár ok nélkül

A féltékenységi jeleneteket jobb a múltban hagyni, vagy egy fiatalabb férfi számára tartogatni. Az érett férfi nem tűri a bizalmatlanságot és a kételyeket a nő részéről, amelyek birtoklási vágyban és indokolatlan féltékenységben nyilvánulnak meg. Az ilyen cselekedeteket tiszteletlenségnek tartja önmagával szemben, és ez természetesen sérti az önérzetét.

Ne rendezz jelenetet, ha a párod rámosolyog a kolléganőjére, mert ez valószínűleg amúgy sem jelent semmit.

4. Ha a nő megszervezi a szabadidejét

A nőknek sokféle elképzelésük van arról, hogyan töltsék együtt a szabadidejüket a párjukkal. Például szeretnének veszélyes kirándulásra menni, motort bérelni, nagy bulit szervezni stb. Az érett férfiak azonban másfajta szórakozást részesítenek előnyben.

5. Ha a nő arra biztatja, hogy támogassa a feminizmust

Sok modern nő aktívan küzd az egyenlő jogokért és lelkes feminista. Ugyanakkor gyakran sok olyan információt és tényt erőltet rá a férfira, ami a számára teljesen fölösleges.

Egy érett férfi azt akarja, hogy amikor hazaér a munkából, a nő kész vacsorával, kényelemben várja, nem pedig azt, hogy furcsa összejövetelekre járjon, ahol azt skandálják, hogy a nő nem szakácsnő.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek