KuriózumA 107 éves asszony elárulta a hosszú élet titkát – válasza több...

A 107 éves asszony elárulta a hosszú élet titkát – válasza több mint frappáns!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Sokan ábrándoznak arról, milyen lehet 100 évig élni? „Vajon nekem is megadatik, hogy elfújjam a 100. gyertyát a tortámon? Vajon egészséges leszek, ha megélem azt a kort?” – kavarognak a kíváncsiságok a fejekben.

Louise Signore mindezen kérdésekre választ is kapott, sőt már 100-nál több gyertyát is elfújhatott a szülinapi tortáin, ugyanis az idős asszony egész pontosan 107 esztendős.

Ha valaki megéri, hogy ilyen hosszú ideig a Földön éljen mindig mennek a találgatások, hogy vajon mi lehet a hosszú életének a titka? Louise most erre is választ ad, méghozzá nem is akármilyet. Nem az egészséges táplálkozást, vagy a nem dohányzást nevezi meg hosszú élete titkául, hanem azt, egész élete során nem házasodott meg.

A humoros válasz egyből az internetezők egyik kedvenc szállóigéjévé vált, de természetesen nem csak ennyiben rejlik Louise 107 éve. Családja kivételes genetikai állománnyal van megáldva, ugyanis testvére most lett 102 esztendős. Ennek ellenére Louise mindig is azt hangoztatja, hogy a házasság óriási stresszel jár, és az egyedüllét sokkal nyugisabb életet kínál.

Louise 107 éve ellenére is makkegészséges, nem küzd semmilyen komolyabb betegséggel, csupán a magas vérnyomására szed némi gyógyszert és a tüdőgyulladás dönti le olykor a lábáról. Az idős hölgy teljesen önellátó, annak ellenére, hogy az utóbbi időben látása egyre romlik.

Ezt, a nem akármilyen életkort szerettei és barátai is kellőképpen megünnepelték, hiszen New York egyik közösségi központjában hatalmas bulit szerveztek Louisnak, aki ám meghatódva és elérzékenyülve, de mégis lendületesen ünnepelte együtt az összesereglett vendégkoszorúval a hosszú élet örömét.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek