Kuriózum9 meghökkentő történet, amire még biztosan te sem készültél fel!

9 meghökkentő történet, amire még biztosan te sem készültél fel!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Sokszor derül fény olyan dolgokra, amit egyáltalán még csak nem is feltételeztél volna egy-egy közeli ismerősödről! Ilyenkor derül ki, hogy bizony még a családtagjainkat és a barátainkat sem ismerjük igazán.

Készülj fel, hiszen az életben bármikor bármi megtörténhet!

“A szomszéd településre autóstoppal mentem, mert nem volt autóbusz. Felvett egy férfi, és azt mondja, nyugodtan szálljak be, nem kell fizetni, mert nála a fizetés mindig “más módon történik”. Kissé megijedtem, hogy mit is ért ezalatt, majd megmutattam azt a tőrt, amit a barátomnak vittem ajándékba. A férfi elsápadt, és azt mondta “néha jól esik ingyen csinálni valamit, az élet úgyis visszafizeti.”

“Az egyik kolléganőmnek két háziállata volt: egy macska és egy patkány. Amikor a patkány megdöglött, a macska depressziós lett, és mindenütt a kis barátját kereste. A kolléganőm úgy döntött, hogy vesz neki egy másik patkányt. Tudod, mit csinált a macska? Megette az új patkányt, és továbbra is a régit kereste.”

“A tömbház előtt a srácok nagyon illedelmesek. Ülnek a padon, jólneveltek, nem dohányoznak, nem hangoskodnak, nem használnak obszcén szavakat. Mindez azért van, mert az egyik srác anyja az erkélyről figyeli őket.”

“Úgy döntöttem, hogy elkezdek nyújtani, és letöltöttem a gyakorlatokat internetről. Gyakorlás közben észrevettem, hogy egy hajléktalan figyel az ablak előtt. Odaszóltam neki, hogy “Mit csinálsz, miért bámulsz?” Erre ő: “Már nem azért, de ezt még én is meg tudom csinálni”. Köszönöm a motivációt, most dühömben kétszer annyi gyakorlatot csinálok, mint eddig.”

“Orvos vagyok, egyszer egy lázas, beteg gyerekhez hívtak házhoz. Becsengettem és egy nyakigláb, izmos, szakállas fickó nyitott ajtót. Mondom, jöttem a gyerekhez. Erre ő köhögéstől fuldokolva azt mondta: “én vagyok a gyerek”. Ez volt az első alkalom, amikor egy gyereket arra kellett kérjek, hogy üljön le a székre, hogy meg tudjam hallgatni a mellkasát.”

“Egyik nyáron a férjem betegszabadságon volt, semmit sem csinált, csak feküdt az ágyban. Megérkezett hozzánk a nővérem, és a 4 éves kislánya, majd a nővérem elment egy pár órára, és otthagyta a gyereket nálunk. A férjem kiment a fürdőszobába, és a gyerek visítva futott hozzám. “Miért nem mondtad, hogy tud mozogni?”

“Egy társkereső oldalon találkoztam a férjemmel. Később kiderült, hogy nem olyan rég nálam vásárolt repülőjegyet, megjegyeztem, mert olyan különleges neve volt. Ő egyáltalán nem emlékezett rám, ami elég fura volt, mert a városban egyetlen utazási iroda van, ahol repülőjegyet lehet vásárolni. Sokkal később, mikor egy kicsit spicces volt, bevallotta, hogy ő a dekoltázsomra emlékezett csak, a nevemre nem.”

“Kora reggel a férjem berontott a szobába, és azt mondta, “Ébredj gyorsan, és öltözz”. Nem értettem, hogy mi történik, de mivel láttam, hogy milyen boldogság van az arcán, gondoltam, csak valami jó történhetett. Vonatra szálltunk, majd 2 óra utazás után leszálltunk, és a tengerpartra mentünk. Nagyon gyönyörű volt a part, a férjem kinyitott egy üveg bort, és sajtot ettünk mellé. Este elmentünk moziba és étterembe, sokat csókolóztunk és nevettünk. Azt hiszem ez volt életem legszebb napja, annak ellenére, hogy nem rajongok a meglepetésekért.”

”A feleségem nagyon boldogan jött haza a munkából. Még tortát is vásárolt, és kinyitott egy üveg bort. Nem mondta, miért. Ünnepeltünk és nevetettünk. Aztán elárulta, hogy a volt barátját dobta a barátnője, ráadásul rengeteg pénzt ellopott tőle és egy másik országba menekült. Eleinte dühös voltam, de aztán elmosolyodtam, lefektettem az 5 éves lányunkat és megcsókoltam a feleségemet. Lehetetlen megváltoztatni. Szóval hagytam ünnepelni.”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek