Kuriózum9 megerősítés, amit az év végéig megállás nélkül mondogatnod kellene magadnak!

9 megerősítés, amit az év végéig megállás nélkül mondogatnod kellene magadnak!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ne feledd, az erő benned van. Itt az ideje, hogy a kezedbe vedd az életed, változtass a saját érdekedben, hogy újra boldog lehess. Megvan a képességed arra, hogy kapcsolatba lépj a legbensőbb éneddel, és felépíts egy olyan életet, amiről olyan régóta álmodsz.

Ha igazán fontos változást szeretnél elérni az életedben, akkor még ma tedd meg az első lépést. Válts negatív gondolkodásról pozitívra, ismételgesd az alábbi megerősítéseket, és rövid időn belül érezni fogod a változást. Fogadd nyitott szívvel, öleld át az új életed.

1. Úgy döntök, hogy magamat helyezem előtérbe, és jobban vigyázok magamra. Lehetőséget adok a lelkemnek a teljes gyógyulásra.

2. A szívem a szeretet frekvenciáján vibrál. Kitárom a lelkem, és megengedem, hogy az Univerzum szeretetet küldjön az életembe.

3. A testem egészséges. A szívem tele van hálával. Az Univerzum támogat és segít előrelépni az életemben.

4. Bízom magamban és tudom, hogy minden rendben lesz. Megvalósítom a kívánt változtatásokat, és haladok a sikerhez vezető helyes úton.

5. Bízom benne, hogy a dolgok a javamra alakulnak. Élvezem ezt az utat, és megtanulok igazán boldog lenni.

6. Szeretem az életet. Szeretem magam, szeretem az embereket. Szeretek mindent, ami körülvesz. Szeretek boldog lenni. A szeretet napról-napra, pillanatról-pillanatra az életem része.

7. Mindig hallgatok a testemre, és igyekszem mindent megadni, amire szüksége van. A szívemre hallgatok, segítem a gyógyulásában. Mindig hallgatok a lelkemre, és igyekszem elhozni neki azt a békét, amire szüksége van.

8. Bátor és erős vagyok. A felbukkanó akadályoktól függetlenül folytatom az utamat, és küzdök azért, amit akarok. Tudom, hogy az élet nem könnyű… de megéri élni!

9. Mindig úgy döntök, hogy a legjobbat és a legszebbet látom magamban. Feltétel nélkül értékelem és szeretem magam.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek