Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor úgy érezzük, hogy energiakészletünk megcsappan, folyamatosan fáradtak és ingerlékenyek vagyunk, és minden jelentéktelennek tűnő dolog kihoz bennünket a sodrunkból.

Az alábbiakban 9 jó tanácsot gyűjtöttünk össze, melyeket figyelembe véve feltölthetjük energiatartalékainkat, hogy mindennapjaink boldogságban és harmóniában telhessenek!

1. Járjunk rendszeresen masszázsra! Ez egy jó módja annak, hogy úgy a fizikai testünk, mint az elménk és a lelkünk felfrissülhessen.

2. Vigyázzunk hajunk és bőrünk szépségére és egészségére, használjunk megfelelő, lehetőleg természetes alapanyagú sampont és krémeket ennek érdekében.

3. Viseljünk szoknyát és ruhát, mivel mindkettő a nőiességünket hangsúlyozza.

4. Gyalogoljunk sokat. Valahányszor tehetjük, válasszuk a gyaloglást, mert ez feltölt erővel és energiával, és nem utolsó sorban egészségünkre is kitűnő hatást gyakorol.

5. Aludjunk eleget, azaz legalább napi 7 órát, hogy szervezetünk tudjon kellő mértékben regenerálódni.

6. Hallgassunk zenét, táncoljunk és jógázzunk. A zene ihletet ad számunkra, segít a lazulásban. A tánc és jóga hozzájárul nőiességünk és szexuális kisugárzásunk növekedéséhez.

7. Töltsünk minél több időt a barátokkal és a családtagokkal. A kellemes, lélekemelő és meghitt beszélgetések nagyon jó alkalmat biztosítanak, hogy megszabaduljunk esetleges negatív érzelmeinktől.

8. Legyünk kreatívak. Válasszunk egy olyan tevékenységi formát, melyben kiélhetjük kreativitásunkat, és ezzel csak növeljük energia szintünket.

9. Nyilvánítsuk ki a szeretetünket! És ezt ne csak az év egy napján, azaz Valentin napon tegyük, hanem minden egyes nap, vetkőzzük le gátlásainkat és próbáljunk meg felhőtlenül boldogok lenni.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.