Kuriózum9 jel, ami arra utal, hogy vészesen alacsony az energiaszinted!

9 jel, ami arra utal, hogy vészesen alacsony az energiaszinted!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Csak az tud boldog és teljes életet élni, akinek kiegyensúlyozott az energiaszintje. Az energiatöbblet, de az alacsony energiaszint testi és lelki betegségek okozója is lehet, ezért ajánlott a kiegyensúlyozott energiaszint megteremtése.

Az alábbi jelek arra utalnak, hogy túl alacsony az energiaszinted.

1. A múltban élsz

A múltat nem cipelheted egy életen át magaddal, meg kell tanulnod lezárni. Vond le a tanulságot, és lépj tovább. A múltban élés miatt nem tudsz a jelenre koncentrálni, emiatt fogyni fog az energiád.

2. Vádaskodsz

Soha ne hibáztass más személyt a saját boldogságod vagy szomorúságod miatt. Az életeben történt eseményekért egyedül te vagy a felelős. Ha hibáztatsz és másokat vádolsz, csökken a pozitív energiád.

Ezt már olvastad? 10 jele annak, hogy a lelked szenved és haldoklik – Itt az ideje, hogy változtass ezen!

3. Gyakran érzed áldozatnak magad

Az áldozat-szerep megzavarja a belső egyensúlyt, és emiatt a boldogság állapota is elérhetetlenné válik. Folyamatosan dolgozni kell az önelfogadáson, az önbizalom növelésén, és az egyensúly helyreállításán.

4. Mások elítése

Ha önmagadat el tudod fogadni, akkor másokat is sokkal könnyebben el tudsz fogadni olyannak, amilyen. Ha másokat kritizálsz, és állandóan azzal foglalkozol, hogy mit kellene másképp csináljanak, akkor csökkeni fognak az energiáid.

5. Mindig igazad kell legyen!

Nem tudod elfogadni, hogy tévedtél, sőt, hogy megengedett tévedni. Azt, hogy mindig neked kell igazad legyen, önbizalomhiányra vall.

Ezt már olvastad? Lelki táplálék: 5 egészségjavító pozitív érzelem, amivel te is meggyógyíthatod tested-lelked!

6. Állandó félelem

Ne engedd, hogy a félelem irányítsa az életed, így soha nem fogsz tudni szeretetteljes élete élni, és jó döntéseket hozni. Gyakorold a bátorságot!

7. Bűntudat

Akkor fordul elő, ha állandóan mások kedvében akarsz járni. Tanuld meg szeretni önmagad, és éld úgy az életed, hogy teljes mértékben jól érezd magad a bőrödben.

8. Ellenállás

A változás szerves része az életnek, meg kell tanulnod, hogyan tudsz alkalmazkodni a változó helyzethez.

9. Tudatos élet hiánya

Meg kell tanulnod egyedül irányítani az életed, amikor érzed, hogy nem másoktól függnek a döntéseid, akkor boldog és kiegyensúlyozott leszel. Éld sokkal tudatosabban az életed.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek