Kuriózum9 jel, ami arra utal, hogy meggyógyult a lelked, és készen állsz...

9 jel, ami arra utal, hogy meggyógyult a lelked, és készen állsz a szeretetre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Nincs már helye a szívedben a negatív érzéseknek, nem neheztelsz rá azért, amit veled tett. Megőrzöd a vele kapcsolatos szép emlékeidet, és folytatod az életed.

Túllépni a szakításon az egyik legnehezebb dolog az életben… de ez egy kulcsfontosságú dolog a gyógyuláshoz. Szabadítsd meg lelkedet a múlt terhétől, és mutasd meg szívednek, hogy újra képes a szeretetre.

Az alábbi jelek arra utalnak, hogy begyógyultak a múlt sebei, és készen állsz a újra, hogy szeress és szeressenek.

1. Már nem jut annyiszor eszedbe, mint régen. Hetekkel ezelőtt még nem telt el úgy egyetlen perc sem, hogy ne gondoltál volna rá. Egy séta egy ismerős helyen, egy dal vagy egy étel egyből felidézte a régi emlékeket. Egy ideje már egyáltalán nem jut eszedbe, ez jó jel.

2. Nem félsz attól, hogy esetleg nyilvános helyen találkozol, épp ellenkezőleg, már semmit nem érzel. Nem vagy szomorú, csalódott vagy dühös többé. Jól vagy magaddal… és csak ez számít.

3. Elkezdesz elfelejteni dolgokat a volt kapcsolatodból, olyan részleteket, amelyeket addig nagyon fontosnak tartottál. Az idő sokat segít, és szerencsére úgy gyógyítja be a sebeket, hogy néha észre sem veszed.

4. Most az életedre koncentrálsz. Szeretnél jóban lenni önmagaddal, újra felfedezni önmagad, ráébredni, mire van szükséged, mi tesz boldoggá, mi az életcélod és mik az álmaid. Rengeteg dolgod van, és ez most örömmel tölt el.

5. Nem utálod többé azért, amit veled tett. Nincs hely a szívedben a vele kapcsolatos negatív érzéseknek, sem a bosszúvágynak. Megőrzöd a vele kapcsolatos szép emlékeket, és folytatod tovább az életed.

6. Már nem félsz az új szerelemtől. Korábban hallani sem akartál róla, féltél attól, hogy esetleg megsérülsz. Egy ideje készen állsz, de nem vágysz kétségbeesetten egy új kapcsolatra, nyitott vagy arra, hogy találkozz valakivel.

7. Sokkal őszintébben vállalod fel a véleményed, hogy milyen egy számodra igazi párkapcsolat. Miután egy kapcsolat véget ér, hajlamosak vagyunk idealizálni, vagy azt gondolni, hogy mérgező volt. Általában azonban mindenik kapcsolatból lehet tanulni valamit.

8. Úgy érzed, megtanultad a leckét. Könnyedén visszatekinthetsz most már, rá fogsz jönni, hogy milyen hibákat követtél el a múltban.

9. Már nem reménykedsz abban, hogy újra összejösztök. A múlt az már a múlt. Érzed, hogy minden, ami eddig történt, az a múltban marad, és mindketten külön utakon folytatjátok tovább az életet.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek