Kuriózum9 dolog, amiben a nagymamának igaza volt!

9 dolog, amiben a nagymamának igaza volt!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Idővel mindenki rájön, hogy mennyire jó lett volna annak idején azokra hallgatni, akik nagyobb élettapasztalattal rendelkeznek. Gondolj csak vissza arra, mennyi olyan dolgot mondott nagymamád, amit akkor nem fogadtál meg, most pedig felnőtt fejjel már bánod, hogy nem hallgattál rá.

Addig fogadjuk meg az előttünk járók tanácsát, amíg még van, aki hasznos ötletekkel ellásson.

9 olyan dolog, amit minden nagymama tanácsolna az unokájának!

1. Az idő múlásával nem fogod olyan idősnek érezni magad, mint ahogy azt fiatalabb korodban gondoltad. Mindig a korral együtt változol, abban a pillanatban nem úgy tekintesz magadra, mint arra a felnőttre, akire gondoltál 20-30 éves korodban. Ne rettegj az öregedéstől.

2. Az életben mindig lesznek nehézségek, bizony a családi problémáktól sem fogsz megmenekülni. A felnőtt élet ilyen, el kell fogadnod a problémákkal együtt.

3. Bárki hatalmas változásokat vihet véghez. Egy ember mosolyogva megváltoztathatja a világot. Kezd el még ma, kis lépésekben.

4. Nagyszerű eredményeket érhetsz el, amikor arra koncentrálsz, amire igazán szükséged van. Ha minden haszontalan dologra elfecséreled az energiád, akkor semmilyen területen nem leszel eredményes. Lépésről-lépésre közelíts a céljaid felé.

5. Ha meg szeretnél valamit kapni, akkor fel kell ajánlanod érte cserébe valamit. A másoknak való segítségnyújtás, a támogatás, és az útmutatás a legnagyobb jócselekedet az életben.

6. Ne próbálj meg mindenkit lenyűgözni. Ha szándékosan akarsz jó benyomást kelteni, az ego pillanatnyi impulzusa szerint cselekszel. Inkább légy hiteles személy, add mindig önmagad!

7. Szórakozz és szórakoztass, legyen kellemes más számára a társaságodban eltöltött idő. Az élet problémáival szemben sokszor az önfeledt nevetés a legjobb fegyver. Örülj tiszta szívedből az életnek!

8. Ne bonyolítsd túl a dolgokat! Az egyszerűség mögött vedd észre az élet nagyszerűségét! Válaszd ki az 5 legfontosabb dolgot és csak ezekkel foglalkozz.

9. Az álmaid mindig csak álmok maradnak, ha nem teszel értük semmit. Ne csak álmodozz, hanem vedd a kezedbe a sorsod irányítását. Kockáztass és harcolj azért, amit el szeretnél érni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek