Kuriózum8 jele annak, hogy az elhunyt szerettünk lelke itt van közöttünk!

8 jele annak, hogy az elhunyt szerettünk lelke itt van közöttünk!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Szeretteink elvesztése nagyon fájdalmas. Sokáig úgy érezzük, hogy a mögöttük maradt űrt szinte semmi sem képes betölteni, és lassacskán beletemetkezünk a lelki fájdalomba. Talán a Földön ez a veszteség az egyik legfájóbb és legfeldolgozhatatlanabb.

Valamilyen szinten mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy senki sem élhet örökké, és egyszer úgyis bekövetkezik az, ami a nagy könyvben meg van írva, de mégis oly váratlanul és könyörtelenül ér, amikor mégis megtörténik. A veszteség után pedig űr, fájdalom és céltalanság marad.

Viszont elhunyt szeretteink, ha úgy vesszük, nem tűnnek el örökre az életünkből. Igaz fizikailag már sosem léphetünk velük kapcsolatba, de spirituális szinten ők többször is megpróbálnak kapcsolatot teremteni velünk, a földi lakókkal. Joggal merülhet fel a kérdés, hogy mégis honnan tudhatjuk, vagy miből vehetjük észre, ha egy elhunyt szerettünk kapcsolatba próbál velünk lépni a túlvilágról. Ezeket a jeleket nem könnyű észrevenni, de ha mégis sikerül felismernünk, akkor talán enyhül a mögöttük maradt tátongó űrnek a fájdalma, mert tudjuk, hogy a lelkük itt van velünk.

1. Gyakran látod az adott illetőt álmaidban, és minden olyan életszerűnek tűnik

A spirituális és a földi világ között a legerőteljesebb kapocs az álomvilág. Álmainkban sokkal könnyebben kapcsolatba léphetnek velünk a szellemek, sokkal tisztábban érzékelhetjük az energiákat. Ha többször álmodsz az egyik elhunyt szeretteddel, akkor tudd, hogy a lelke ott van körülötted, és figyeli az életed.

2. Elmosolyodsz, mert valami olyasmit pillantasz meg, amiről ő jut eszedbe

Az emlékeket sok minden visszahozhatja. Elég egy illat, egy hang, vagy egy aprócska tárgy és az adott illető emléke felerősödik bennünk. Amikor egy ilyen dologra pillantasz és eszedbe jut az elhunyt szeretted, akkor tudd, hogy így akarja tudatni, hogy ott van veled, így akarja érzékeltetni, hogy sosem megy el végleg.

3. Random felcsendül egy olyan dal, ami az elhunyt kedvence volt, vagy amelyiket ő maga alkotta

A gyász első szakaszában a legtöbben rongyosra hallgatják azokat a dalokat, amelyet az elhunythoz tudnak kötni, de az idő elteltével ha random felcsendül az a dal, akkor az megidézi az elhunyt emlékét és a lelke rögtön ott terem melletted.

4. Fehér tollakat találsz

A fehér tollú mindig is az elhunytak egyik szimbóluma volt. A hétköznapok során minél több fehér tollal találkozol, annál jobban a tudtodra akarja adni az elhunyt személy, hogy ott van veled.

5. Úgy érzed, mintha az illető folyton hívogatna

A füleidben cseng a hangja, hallod, ahogyan a szavakat formázza, és azokat neked címezi. Hagyd, hogy a jelek és a hangok körüllengjenek, mert lehet, hogy valami fontosat próbál neked mondani.

6. Az elektronikai eszközök és a lámpák maguktól ki/bekapcsolódnak

Ez az egyik legáltalánosabb módja annak, ha az elhunyt lelke kapcsolatba akar lépni velünk. Lehet, hogy az izzó kissé villódzni kezd, pedig az áramellátással semmilyen gond sincs – ilyenkor ő van ott veled.

7. Olyan érzeted van, mintha az a személy folyton ott lenne melletted

A fizikai elválás után sokáig olyan érzésünk lehet, mintha folyton ott lenne velünk az adott személy. Elkísér a munkába, ott ül mellettünk az anyósülésen, és bármit teszünk, úgy érezzük ott áll mellettünk. Ez az igazi kötődés következménye.

8. Az elhunyt számára egyik kedves tárgy kerül a kezeink közé

Ha épp kutatunk a fiókunkba és megtaláljuk a nagyapánk kedvenc pénzérméjét, akkor ott van velünk és figyel ránk. Ezekkel az apró kis tárgyakkal próbálja az elhunyt lélek közölni, hogy attól, hogy a fizikai lénye megszűnt létezni ő még mindig él és élni is fog a szívünkben.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek