Kuriózum76 évesen meghalt a világ legnagyobb családjának feje: 38 felesége, 89 gyereke...

76 évesen meghalt a világ legnagyobb családjának feje: 38 felesége, 89 gyereke és 36 unokája volt

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A világ legnagyobb családjával rendelkező férfi 76 éves korában halt meg! 89 gyermeket hagyott maga után Indiában!

76 évesen meghalt a világ legnagyobb családjának feje: 38 felesége, 89 gyereke és 36 unokája volt

76 éves korában hunyt el Ziona Chana, az a férfi, akinek állítólag a világon a legnagyobb családja van. Az indiai férfinak 38 felesége, 89 gyermeke és 36 unokája volt – írja a BBC.

A férfi egy többnejűséget gyakorló szekta vezetője volt. Halálának hírét egy helyi tisztviselő erősítette meg, aki részvétét küldte a családnak a Twitteren.

Chana cukorbetegségben és magas vérnyomásban szenvedett. Az orvosok szerint állapota hirtelen romlásnak indult, és, amikor kórházba szállították, már nem lehetett megmenteni. Családjának tényleges létszámát hivatalosan nehéz meghatározni.

Az elmondások szerint 39 felesége, 94 gyermeke, 33 unokája és dédunokája volt, de vannak olyan hírek is, amelyek szerint az indiai férfinak csak 38 felesége, 89 gyermeke és 36 unokája volt.

A hatalmas család egy “Chur Than Run” nevű négyemeletes 100 szobás épületben élt. A feleségek szobái közvetlenül Chana hálószobája mellett helyezkedtek el. A családi “kastély” népszerű turisztikai látványosság volt Indiában, a világ minden tájáról érkező turisták utaztak a faluba, hogy megnézzék.

Chana 1945-ben született. Első feleségével mindössze 17 éves korában ismerkedett meg. A család egy keresztény szekta – Chana Pawl – része, és 2000 tanítványa van, akik mind a vezetőjük lakása közelében laknak. A szektát Chana nagyapja alapította 1942-ben.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek