Kuriózum7 ok, amiért az egyedülálló édesanyákból válik a legjobb társ!

7 ok, amiért az egyedülálló édesanyákból válik a legjobb társ!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A gyereküket egyedül nevelő édesanyáknak bizony nincs könnyű dolguk, ha párválasztásra kerül a sor. Azonban most 7 olyan okot sorolunk fel, ami rávilágít arra, hogy bizony az egyedülálló édesanyákból remek pár, társ válik, akikkel megéri komoly kapcsolatot kialakítani.

7 ok, amiért az egyedülálló édesanyákból válik a legjobb társ!

1. Tudják, hogy mit akarnak

Egy olyan nő, aki egyedül képes helytállni az életben és a gyereknevelésben, folyamatosan döntéseket hoz, ezért tisztában van azzal, hogy mit akar, tudja, ismeri önmagát, és határozott elképzelése van arról, hogy mit nem fog tolerálni. Ezért az a férfi, aki beleszeret egy ilyen nőbe, tudni fogja, hogy mik a feltételek, nem fog csalódni.

2. Nem fogják várni türelmetlenül a párjuk hívását

Egyszerűen nincs annyi szabadidejük, hogy állandóan a párjukat hívogassák, ellenőrizgessék, hogy hol és merre járnak. Sőt, sokszor az sem jut eszükbe, hogy a párjuk hívását várják. Ezek a nők csak a fontos dolgokra figyelnek, és mindig a legmegfelelőbb időben teszik azt, amit kell. Ami nem fontos, azzal nem nagyon törődnek.

3. Képesek bármit elintézni, megszerelni

Simán össze tudnak szerelni egy könyvespolcot, akár egy csaptelepet is összeraknak, mert képesek megállni a saját lábukon. Persze, jólesik, ha segítenek nekik, de ezek a nők tudják, hogy miként kell megoldaniuk a ház, lakás körüli problémákat.

4. Szimpatikusak

Ezek a nők képesek helyükön kezelni az érzelmeket, nem gerjednek hirtelen haragra, hanem az esetek többségében higgadtan, szimpatikusan viselkednek, mert megértőek, és ettől válnak szerethetővé.

7 ok, amiért az egyedülálló édesanyákból válik a legjobb társ!

5. Vonzóak

Az egyedülálló anyák mindig igyekeznek kényelmesen, de stílusosan öltözködni, de azért még nem felejtették el, hogy mire vágynak a férfiak, így tudnak vonzóak, szexik is lenni, ezért érdemes velük kapcsolatba bonyolódni.

6. Képesek szívből szeretni

Természetesen számukra a gyerekük a legfontosabb, de mivel ismerik az igazi szeretet erejét, így ha valóban megszeretik a párjukat, akkor mindent megtesznek érte, önzetlenül tudnak törődni, szeretni, ezért csodás pár válik belőlük.

7. Nem játszadoznak az érzelmekkel

Ezek a nők tudják, hogy az érzelmekkel nem szabad játszani, így csak olyan kapcsolatba mennek bele, amelyben az érzelmek valódiak. És azt is nagyon megnézik, hogy az illető, akivel randizni kezdenek, miként viselkedik a gyerekükkel.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek