Kuriózum7 nős férfi árulta el feleségük legidegesítőbb szokását!

7 nős férfi árulta el feleségük legidegesítőbb szokását!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Melyik férfi ne szeretné teljes szívéből élete párját? Hiszen azért vannak vele, mert imádják és ismerik a szeretett nő minden kis rezdülését. De mégis vannak olyan helyzetek, amikor a felhőtlen szerelmen úrrá lesz a bosszankodás, hisz még a legjobban működő kapcsolatokban is felidegesítik néha egymást a felek. Lehet, hogy épp az teszi be az ajtót, hogy kedvesed hazaállít egy újabb pár cipővel, ami amúgy felesleges, hiszen a gardróbjában másik 22 pár cipő lapul.

7 nős férfi árulta el feleségük legidegesítőbb szokását!

Igen vannak ilyen szituációk, amikor a másik nagyon fel tud húzni, olyannyira, hogy nem is gondolnánk, hogy tud akár ilyen mértékig is idegesítő lenni. De ne gondold, hogy csak a te feleséged/barátnőd tud néha ilyen lenni, ugyanis vannak a nőknek olyan szokásaik, amikkel mindig is az agyatokra fognak menni.

1. Folyton osztatlan figyelemre vágyik

Vannak olyan típusú hölgyek, akik természetüknél foga folyton pörögnek. Beszélnek hozzád még TV nézés közben is, mesélnek még éppen akkor is, ha nagyon koncentrálsz valamire. Ők azok a típusú nők, akik bármikor felkiáltanak, hogy „Ó szívem, nézd, milyen aranyos képet találtam az interneten!”. Kedves természetűek, de olykor nagyon nehéz megbirkózni ezzel a sok energiával.

2. Passzív agressziót használ, ha valami nem kedvére való

Ezt legkönnyebben a „Mi a baj szívem? Semmi!” példával lehetne a legjobban szemléltetni. A passzív agresszió abban nyilvánul meg, hogy olyan esetekben, amikor valamiért nagyon neheztelnek, megjátsszák magukat, és úgy tesznek, mintha nem is zavarná őket a dolog, de közben azért éreztetik, hogy mennyire meg vannak sértve. A férfiak számára ez teljesen érthetetlen dolog. Miért nem lehet őszintén megbeszélni, hogy ez és ez nem tetszik, és változtassunk.

3. Felülkerekedik minden beszélgetésben

A nők sokszor nem képesek sokáig magukba tartani valamit, amit gyorsan meg szeretnének osztani valakivel, ezért is van az, hogy miközben te békésen mesélsz egy baráti társaságban, a kedvesed közbevág, és elmesél egy teljesen más, a témához nem tartozó történetet.

Ezt már olvastad? 6 titok, amit a férfiak sosem fognak elárulni!

4. Bármit bárhová képes letenni

A nők igenis bármilyen vízszintes felületre képesek letenni dolgokat, ami egy idő után káosszá alakulhat. Ilyenkor mi mást tehetne a férfi, mint felszedegeti a letett cuccokat, hogy felszabadítsa a helyet.

5. Másodpilóta szerepet játszik

Ha kettesben utaztok és belekeveredtek egy igencsak zsúfolt forgalomba olykor kaphatsz idegesítő utasításokat a párodtól. Ez viszont nagyon frusztráló, hiszen te ülsz a volánnál, te tudod, hogy mit hogyan fogsz csinálni, mégis azt hallod, hogy túl közel hajtottál az előtted lévőhöz, vagy túl agresszívan vezetsz.

6. Szabályozni próbál

Sokan abba a hibába esnek, hogy elfeledkeznek párjuk szabadságáról. Mindenkinek szüksége van egy kis egyedül töltött időre, amikor azt csinálhatja, amit csak szeretne. Sőt, olykor kell külön-külön is programokat szervezni, hogy egy kicsit ápolhassuk másokkal is a viszonyainkat. Ne tegyük azt, hogy mindenhova mindig együtt megyünk, mert ezzel megfolytjuk egymást, és ennek akár rossz vége is lehet.

Ezt már olvastad? Házasságterapeuták szerint ez a 6 szokás vezethet leginkább a váláshoz!

7. Nem hiszi el, amikor azt mondod, minden rendben van

A nők sokszor bizonytalanságukból fakadóan, vagy csupán a megerősítés kedvéért hajlamosak folyton azt kérdezgetni, hogy minden rendben van-e veled. Ha egy apró jelet is látnak arra vonatkozóan, hogy valami nem stimmel rögtön kezdenek faggatózni, hogy mi a baj, mi bánt, ő tehet róla, hogy ilyen kedved van. Ezzel csak tovább feszítik a már amúgy is túlfeszült húrt és csak még idegesebbé válik az ember.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek