Kuriózum6 titok, amit a férfiak sosem fognak elárulni!

6 titok, amit a férfiak sosem fognak elárulni!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A közvélekedés úgy tartja, hogy csak a nőknek vannak titkaik, és a nők azok, akik 100 százalékosan ismerik a párjukat, és annak minden titkát. Azonban bármilyen meglepő, a férfiak is tudnak titkot tartani, még úgy is, ha már több évtizede élnek a feleségükkel, párjukkal.

6 titok, amit a férfiak sosem fognak elárulni!

Most következzen a férfiak 6 leggyakoribb titka, amelyről a nők sem tudnak!

1. A férfiaknak is szükségük van a nő támogatására

A nők hajlamosak minden gondjukat, bajukat megosztani a párjukkal, hogy mi történt a munkahelyükön, vagy melyik családtagjuk mondott csúnyát róluk. A férfiak ezzel szemben hallgatnak, nem osztják meg a kellemetlen tapasztalataikat, de ez még nem jelenti azt, hogy ne nyomasztaná őket semmi. Ilyenkor a nők jó ha tudják, hogy a férfinak szüksége van az ő támogatásukra, törődésükre. Csak ezt rendszerint eltitkolják.

2. A férfiak megnéznek más nőket

Egyszerűen ilyenek a férfiak, de ez nem azt jelenti, hogy mindig amikor megnéznek egy nőt, meg is akarják csalni a párjukat, ez a program egyszerűen a fejükbe van, és kész.

3. Nekik is vannak fóbiáik

Minden férfi igyekszik titokban tartani, hogy mitől retteg, mert félni nem férfias, sőt akár szégyen is, főként ha kutyáktól, viharoktól, vagy a magasságtól fél valaki.

4. Sok butaságot gondolnak

Az, hogy a férfiak logikusan, ésszerűen gondolkoznak, az egyrészt igaz lehet, másrészt pedig a férfiak agyán is számtalan őrült, buta gondolat fut át, amit egyáltalán nem gondolnak komolyan, sőt inkább a vicc és lazítás kedvéért van az egész.

5. Nem érdeklik őket a részletek

A férfiak teljesen különböznek a nőktől, ők inkább az átfogó problémákat látják, a nagy képet nézik, apró részletekbe nem mennek bele. Ez a nők asztala, ők képesek minden problémát darabjaira szedni, és majd összerakni.

6. Fura dolgokat csinálnak, mikor egyedül vannak

Titokban használnak hajbalzsamot, de hidratáló krémeket, szemöldökcsipeszt is, azonban amikor a feleségük mondja, hogy kenjék be a kezüket krémmel, hogy ne száradjon ki a bőrük, akkor tiltakoznak, mert az már túl nőies.

Néha nehéz megérteni a férfiakat, de így gondolja minden férfi a nőkről is.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek